Борисов и Добрев в Кирково: Докато вървят сделките за по 3 секунди, тук трябваше да тече азерски газ (ВИДЕО)

Това при нас за 31 декември щеше да е готово, заяви лидерът на ГЕРБ

Бойко Борисов и Делян Добрев в Кирково
Бойко Борисов и Делян Добрев в Кирково

Намираме се на няколко километра от село Кирково. Ето по тези тръби трябва да тече газ от Азербайджан. Този проект трябваше да е готов до 31 декември. Сега сме февруари и тръбите така си седят разхвърляни по полето. Ето по тези тръби трябва да дойде газът от Азербайджан. Това заяви Делян Добрев от ГЕРБ, който придружава лидера на партията Бойко Борисов на днешната му обиколка в Кърджалийско.

 

"И кипи "страхотен" труд. Докато вървят сделките за газа с "Булгаргаз" за по 3 секунди, това на 31 декември щеше да бъде готово! И не само азерски газ - и американски втечнен, и египетски - всякакъв щеше да има", отбеляза на свой ред Борисов.

 

"Но ето това е - 8 месеца Румен Радев и неговото правителство. Средата на февруари станахме, а това няма да стане и до 1 юли. И тази година ще мине в празнодумство, пиар ефекти, както те казват", добави той, а Добрев вметна: "И крадене".

 

"За разлика от тях съм по-внимателен с изразите, но сделки за по 3 секунди за много милиони, има състав. И ако сме правова държава, трябва да оставим да се занимават компетентните органи. Само мога да съжалявам! Не съм чувал нито бившия служебен премиер, нито сегашния, нито министрите на енергетиката... Не съм и виждал. Дадоха някакви пресконференции в София. Но вижте го трасето. Това е. За съжаление, това сме си избрали", заяви още Бойко Борисов.

 

Още от "Кърджали"

Стартира първата покана за набиране на проектни предложения по програма ИНТЕРРЕГ VI-А Гърция-България 2021-2027

32 млн. евро са предвидени за проеБезвъзмездното финансиране от ЕС е в размер на 80%кти за опазване на околната среда, развитие на туризма и подкрепа на образованието в граничните региони

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени