Борисов в Кърджали: Като видях водача на ДПС, като гледам нашия водач - сигурен съм, че ще има околовръстен път, спортна зала и ремонтиран булевард (ВИДЕО)

Време е да натиснем паник бутона и да сложим край на този вятър на проманата, който ще унищожи България, каза пред партийния актив Цвета Караянчева

Бойко Борисов в Кърджали
Бойко Борисов в Кърджали Източник: Скрийншот видео кадър

В този регион етническата толерантност трябва да бъде издигната в култ. Нищо по-страшно няма от разделението на религиите. Това заяви пред актива в Кърджали лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

 

Инфраструктура, образование, култура и нулева миграция, това мога да ви обещая, обърна се към множеството Бойко Борисов. "Хората помнят възродителния процес - тогава имаше разединение между хората, намразиха се роднини. В този регион етническата толерантност трябва да бъде въздигната в култ. Няма нищо по-страшно от разделението", изтъкна Борисов.

 

И продължи: "Като видях водача на ДПС  (Делян Пеевски, бел. ред.), като гледам нашия за Кърджали - сигурен съм, че ще има околовръстен път, спортна зала и ремонтиран булевард. Трябва да даваме знак как се работи - и като противоборство на партиите, а след това и в името на хората".

 

"Потрошиха жълтите павета и разбиха София, каза по адрес на ПП лидерът на ГЕРБ. Ще направим всичко възможно - където са кметове на ГЕРБ и на ДПС, хората да се чувстват по-добре", категоричен бе Бойко Борисов. По-щастлив ще съм, ако Цвета влезе като депутат от Кърджали, добави Борисов. И предупреди: "Водете битка за всеки глас, но се пазете от обиди и прекомерно използване на епитети!"

 

"Да не се изостря напрежението до такава степен, че после да не можем да си кажем добър ден. Именно заради това Цвета Караянчева води листата", коментира Борисов.

 

"Всеки един, дори с друга религия, разбира колко е важно да има храмове. Това на жълтите павета трудно се разбира. Те затова не ходят в тези смесени региони. Те и жълтите павета ги потрошиха. Разбиха София", продължи лидерът на ГЕРБ.

 

"Най-добрите отношения с Турция сме ги постигали ние. За първи път ЕК даде на България да е домакин на среща ЕС-Турция във Варна. Имам кадри, на които аз карам джипката, Ердоган стои като бодигард до мене. А отзад - тримата най-важни на ЕС".

 

"Когато има храмове, това значи духовност, и двете страни се уважават", завърши словото си Борисов. Лидерът на ГЕРБ и три пъти премиер Бойко Борисов бе посрещнат пред манастира "Св. Йоан Предтеча" в кв. "Веселчане" в Кърджали от членове и симпатизанти на ГЕРБ, водени от председателя на 44- то Народно събрание Цвета Караянчева.

 

Бойко Борисов бе посрещнат пред манастира Св. Йоан Предтеча
Бойко Борисов бе посрещнат пред манастира Св. Йоан Предтеча Източник: Скрийншот видео кадър

"Без вас нямаше да се случи този духовен оазис", поздрави Борисов отец Николай Величков на влизане в черквата. Членове и симпатизанти на ГЕРБ го посрещнаха с аплодисменти и скандирания "Бойко, Бойко".

 

"Към манастира има параклис, изграден с дарения, основно от ГЕРБ. Нека натиснем паник бутона и да спрем този вятър на промяната, който ще унищожи България", пожела водачът на листата на ГЕРБ-СДС в родопския град Цвета Караянчева

 

"12 години аз съм депутат от този регион. Трябва да покажем, че нямаме време за губене, защото държавата стремглаво върви надолу. Време е да натиснем паник бутона и да сложим край на този вятър на проманата, който ще унищожи България", каза пред партийния актив Цвета Караянчева.

 

Цвета Караянчева
Цвета Караянчева Източник: Скрийншот видео кадър

В словото си тя направи анализ на сглобката и управлението досега, изреждайки числа, като за някои от тях Борисов й подсказваше. Караянчева даде думата на водача на евролистата на ГЕРБ-СДС Росен Желязков. "Когато се сблъскат митове, се ражда нова реалност. Сблъскаха се два мита - колко е лоша партия ГЕРБ и колко добри са тези, които идват. И така се роди новата реалност на тези 3 години, която обаче доведе до това хората да са разединени, да живеят неудовлетворени и най-вече с чувството за тревожност какво предстои и ни очаква", каза в словото си Желязков.

 

Росен Желязков
Росен Желязков Източник: Скрийншот видео кадър

"Нашата задача след тези избори е да управляваме усърдно, за да не е разединено обществото. Затова и програмата ни цели да удовлетвори обществените очаквания", добави той. Според него след изборите основната задача на ГЕРБ ще е да се състави редовно стабилно правителство с пълен мандат: "Затова ще направим всичко необходимо да съставим управление с когото трябва и с когото можем, водени от принципите си, без да казваме: с тези няма, с тези никога повече. Защото хората очакват обединение на разединението си!".

 

"Този, който знае какво трябва, е лидерът ни Борисов. Той 3 пъти е бил премиер, страната е преминавала през кризи. И доверието, което той има, е отражение на отговорността, която той има", завърши Желязков и даде думата на Борисов.

 

На събитието е и кандидатът за евродепутат Асим Адемов. Нека обединим сили и издигнем глас за стабилна България в сигурна Европа, призовават кандидатите на ГЕРБ. Според социолозите, партията ще спечели категорично предстоящите предсрочни парламентарни избори, а преднината й за евровота е 15 процента.

 

Още от "Кърджали"

Байрам Байрам: Дерибеи интригантстват, внушават грешни твърдения, че ДПС се превзема от българите

Ако ДПС иска да запази своето решаващо място на българската политическа сцена, тандемът Ахмед Доган-Делян Пеевски ще даде тласък на партията и тласък в развитието на България, добави той

Прочетете повече прочетете повече

Интензивен трафик на някои от граничните пунктове с Румъния и Турция за товарни автомобили

През почивните дни пътуващите с леки автомобили следва да имат предвид, че временната организация на движението преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за преминаване

Прочетете повече прочетете повече

Борисов в Кърджали: Като видях водача на ДПС, като гледам нашия водач - сигурен съм, че ще има околовръстен път, спортна

Време е да натиснем паник бутона и да сложим край на този вятър на проманата, който ще унищожи България, каза пред партийния актив Цвета Караянчева

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени