Даниел Митов в Кърджали: Демократична България е розово-либерална коалиция, която вече е готова да се коалира с БСП и ДПС (НА ЖИВО

На 11 пак ще ги бием и тук сме се събрали победители, категоричен е Митов

Бойко Борисов в Кърджали
Бойко Борисов в Кърджали
"ГЕРБ е дясна партия, а ДБ е розово-либерална такава. ДБ вече коленичи пред прокремълския червен президент Румен Радев. ДБ вече е готова да се коалира и с БСП, и с ДПС. Очевидно е, че те имат намерение да се договарят. До вчера наричаха Слави Трифонов и партията му чалгаджии, но сега са готови да се превърнат и в патерица на Слави". Това каза зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов пред препърнената зала в Кърджали.

"А вие ставате все повече и повече. Това ми говори, че на 11 пак ще ги бием и тук сме се събрали победители. Няма никакво значение какво се случва, единственото важно е ние и всички хора да излезем и да гласуваме на 11. Нашата работа ще е да следим дали изборите са прозрачни и честни. Ако не са ние сме готови да направим всичко, което трябва, за да възразяваме срещу изборните резултати. Това безумно правителство прави всичко друго, но не се занимава с основните си задължения – да организира честни избори и да осигури работеща администрация. Опитват се да осигурят служебна победа на изборите. Никой друг освен Радев не си е позволявал да се намесва в изборите директно срещу определена политическа партия. Пак ще ги бием, защото българите разпознават болшевизма и комунизма веднага щом се появи", добави Даниел Митов. 
 
"На ДБ от къде са им парите за кампанията. Залели са с билбордове навсякъде. Гледат ни като Маркс и Енгелс от стените. Избирателите на ГЕРБ няма да се занимават с ДБ, не само защото това е лява партия и няма нищо общо с десницата. Но избирателите на ГЕРБ са работливи хора и няма да се занимават с хора, които цял живот нищо не са вършили", коментира Даниел Митов.
 
Той каза, че Бойко Рашков като всеки един болшевик се обръща срещу Църквата и започва да я обвинява за нещо. "На червените всяка вяра им пречи, а ГЕРБ през всичките години е строила храмове. Днес Рашков се обърна и каза, че имало проблем, щом са се строили толкова храмове. Бойко Рашков да си прегърне дамаджаната и да си ходи към вкъщи. Очаквам българската журналистика да разбере как човек, с цял живот чиновническа заплата, е натрупал 19 имота", завърши Митов.


Още от "Кърджали"

Стартира първата покана за набиране на проектни предложения по програма ИНТЕРРЕГ VI-А Гърция-България 2021-2027

32 млн. евро са предвидени за проеБезвъзмездното финансиране от ЕС е в размер на 80%кти за опазване на околната среда, развитие на туризма и подкрепа на образованието в граничните региони

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени