Хасан Азис няма да е кандидатът на ДПС за кмет на Кърджали на предстоящите местни избори

Хасан Азис е кмет на Кърджали пети мандат

Хасан Азис, Ахмед Доган, Ерол Мюмюн
Хасан Азис, Ахмед Доган, Ерол Мюмюн

Настоящият кмет на Кърджали Хасан Азис няма да е кандидатът на ДПС на предстоящите местни избори. Той обяви новината на страницата си във Фейсбук. Решението е взето днес от ръководството на партията, което е преценило да издигне кандидатурата на Ерол Мюмюн за кандидат за кмет на Кърджали.  

 

Хасан Азис е кмет на Кърджали пети мандат. "Благодаря на Почетния председател на ДПС д-р Ахмед Доган и ръководството на партията за възложената отговорност в последните 20 години да бъда част от отговорността за развитието на града и пълното му преобразяване в европейски град и столица на толерантността на България, Балканите и Европа", написа на страницата си в социалната мрежа Хасан Азис.

 

Той благодари на съпартийците си, номинирали го по време на предварителните партийни събрания и посочва, че предстоящите местни избори са от изключително значение, за да продължи надграждането на постигнатото досега в областния град, "за да може Кърджали да продължи бъде образец на европейски мултикултурен град на толерантност и разбирателство между всички жители". Ерол е подготвен и достоен кандидат, който ще наследи години на отлична работа в община Кърджали, както и подготвен екип, създал и участвал пряко във всички малки и големи проекти в града ни", споделя още Хасан Азис на страницата си във Фейсбук.

 

Още от "Кърджали"

Стартира първата покана за набиране на проектни предложения по програма ИНТЕРРЕГ VI-А Гърция-България 2021-2027

32 млн. евро са предвидени за проеБезвъзмездното финансиране от ЕС е в размер на 80%кти за опазване на околната среда, развитие на туризма и подкрепа на образованието в граничните региони

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени