Караянчева: Ще приема казаното от Рашков за наказателна акция, ако шефът на полицията в Кърджали не каже как е заплашван (ВИДЕО)

Свидетели сме на чудовищни манипулации от страна на служебното правителство на Радев

Цвета Караянчева
Цвета Караянчева Източник: ПП ГЕРБ

"Призовавам регионалния директор на Министерство на вътрешните работи в Кърджали да излезе публично и да заяви дали, как и с какво съм го заплашвала$. Това каза бившият председател на НС и водач на листата на ГЕРБ-Кърджали Цвета Караянчева по повод изказвания от страна на служебния вътрешен министър Бойко Рашков.

 

Ето какво казва във видеообръщението още тя:

"В противен случай ще приема казаното от вътрешния министър Рашков за показна наказателна акция срещу мен, която цели да ме дискредитира персонално в навечерието на изборите и да предизвика ескалация на напрежението в региона. Свидетели сме на чудовищни манипулации от страна на служебното правителство на Радев. На брутална Гьобелсова пропаганда и на внушаване на страх в хората от цялата страна, и в частност в Кърджалийско, прикрити зад фасадата на борбата с купения вот. Подобна груба полицейщина, обиски, арести по доноси, разчистване на сметки и подгряване на сценария гласове срещу дърва, България не помни от мракобесните тоталитарни времена. На всички, които репресивната машина на Рашков продължава да мачка и преследва, ще кажа: Не се страхувайте! Няма верига за истината, а истината е на наша страна", завършва Караянчева.

Още от "Кърджали"

Стартира първата покана за набиране на проектни предложения по програма ИНТЕРРЕГ VI-А Гърция-България 2021-2027

32 млн. евро са предвидени за проеБезвъзмездното финансиране от ЕС е в размер на 80%кти за опазване на околната среда, развитие на туризма и подкрепа на образованието в граничните региони

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени