Цвета Караянчева: Гласувах за стабилност в управлението и надграждане на постигнатото

Благодари на членовете на комисиите в региона и поздрави католиците и арменците в страната по повод Великден

Цвета Караянчева
Цвета Караянчева Източник: ПП ГЕРБ

Водачът на листата на ГЕРБ в Кърджали Цвета Караянчева упражни правото си вот в секция № 135 в СУ "Петко Р. Славейков". "Гласувах за стабилност и прозрачност в управлението на страната, да продължим да надграждаме постигнатото досега, за високи доходи и политики, които дават приоритет на образованието и здравеопазването", изтъкна тя. Караянчева избра да гласува с хартиена бюлетина. И обясни: „Като един от вносителите на промените в  Изборния кодекс, винаги съм настоявала хората да имат право на избор. Тази сутрин в десет секции машините не сработиха. Представете си какво щеше да стане, ако нямаше възможност да се гласува с хартиена бюлетина".  

 

Тя изрази удовлетворение от организацията в секционните комисии  по отношение на мерките за безопасност и дезинфекция. Благодари на членовете на комисиите в региона и поздрави католиците и арменците в страната по повод Великден. От снощи насам от щаба на ГЕРБ в Кърджали  са подадени три жалби в РИК и до тел. 112 във връзка с констатирани нарушения и действия на длъжностни лица от ДПС, несъвместими с публичността и прозрачността на изборния процес.

Още от "Кърджали"

Стартира първата покана за набиране на проектни предложения по програма ИНТЕРРЕГ VI-А Гърция-България 2021-2027

32 млн. евро са предвидени за проеБезвъзмездното финансиране от ЕС е в размер на 80%кти за опазване на околната среда, развитие на туризма и подкрепа на образованието в граничните региони

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени