Цвета Караянчева: Време е да прекратим експериментите, ГЕРБ ще бъде отново първа политическа сила

Не съм кандидатствала за народен представител от друг регион, защото за мен е важно да познавам тревогите и болките на хората в региона, в който живея, заяви тя

Цвета Караянчева
Цвета Караянчева Източник: Zonanews

"През изминалите години се опитаха да ме смажат. Опитаха се да ме превърнат в боксова круша. Жълти сайтове ме заливаха с помия. Но аз оцелях, не се отказах. Защото знам какъв е залогът. А залогът е доверието на хилядите хора, които повярваха, че могат да се изтръгнат от хватката на ДПС, и ме последваха. Оттук нататък борбата заедно с тях продължава".

 

С тези думи се обърна водачът на листата на ГЕРБ в 9-ти МИР Цвета Караянчева в емоционално видеобръщение към съгражданите си.


"През изминалите години сме виждали много кандидати отблизо и далеч, които идваха да заявят, че ще спасят Кърджали. Залъгваха ни със сладки приказки и след това изчезваха. Не сме им видели очите, защото не им пука за нас. Аз живея в Кърджали повече от петдесет години. Не съм кандидатствала за народен представител от друг регион, защото за мен е важно да познавам тревогите и болките на хората в региона, в който живея", заяви тя.


Тя е категорична, че ГЕРБ ще бъде отново първа политическа сила в страната, а на местно ниво ще запази втората си позиция. Призова хората да излязат и да гласуват масово на 2 октомври, за да прекратят експериментите на гърба на държавата.

 

Още от "Кърджали"

Стартира първата покана за набиране на проектни предложения по програма ИНТЕРРЕГ VI-А Гърция-България 2021-2027

32 млн. евро са предвидени за проеБезвъзмездното финансиране от ЕС е в размер на 80%кти за опазване на околната среда, развитие на туризма и подкрепа на образованието в граничните региони

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени