В Кърджалийско откриха телата на мъж и жена, вероятно са се удавили

Извършен е оглед, при който не са били установени следи от насилие

Бърза помощ, линейка, спешна помощ
Бърза помощ, линейка, спешна помощ Източник: Zonanews

Тялото на 66-годишен мъж е бил намерен на 17 април, около 11:00 часа в землището на село Девесилово. Жителят на селото е открит в дере. Екип на Филиала на Спешна помощ и дежурна оперативна група от Крумовград са били на мястото на произшествието.

 

Като вероятна причина за смъртта се сочи удавяне. Извършен е оглед, при който не са били установени следи от насилие. Тялото е транспортирано за аутопсия в Отделението по съдебна медицина в кърджалийската болница.

 

При друг случай - тялото на 65-годишна жена, обявена за издирване, е бил намерен в коритото на река Ардинска. Близки на жената от Ардино са подали сигнал в полицията, че не се е прибрала в дома си.

 

На 17 април тялото е било намерено в реката и извадено на брега с помощта на екип на пожарната. Не са били открити следи от насилствена смърт. Тялото е транспортирано за аутопсия в кърджалийската болница.

Още от "Кърджали"

Стартира първата покана за набиране на проектни предложения по програма ИНТЕРРЕГ VI-А Гърция-България 2021-2027

32 млн. евро са предвидени за проеБезвъзмездното финансиране от ЕС е в размер на 80%кти за опазване на околната среда, развитие на туризма и подкрепа на образованието в граничните региони

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени