Бойко Борисов: Само за 6 месеца съсипаха всичко, което ние години градихме (ВИДЕО)

Трябва да се срамуваме от това, което Румен Радев и Стойчо Кацаров направиха с ваксинациите, възмути се той

Бойко Борисов
Бойко Борисов

Стягайте се и не се поддавайте на провокации. Видя се за 6 месеца 4 пъти повече платихте за ток, спряха всички инфраструктурни проекти, цените растат нагоре, 214 починали днес, никакви мерки и никаква ваксинационна кампания. Само за 6 месеца съсипаха всичко, което ние градихме години наред! Няма от какво да ни е срам, защото постигнахме много. Това заяви в Дупница лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

 

"Молим симпатизантите ни да отидат и да се ваксинират. Трябва да се обединим и да преодолеем кризата като се ваксинираме масово. 50 000 - 100 000 трябва да са ваксинираните на ден, за да спрем високата заболеваемост в България и да предотвратим загубата на стотици човешки животи дневно. Трябва да се срамуваме от това, което Румен Радев и Стойчо Кацаров направиха с ваксинациите", възмути се лидерът на ГЕРБ.
 
Борисов в Дупница
Борисов в Дупница Източник: Facebook
"Когато в цял свят икономиката работи, ние ще плащаме с пари на данъкоплатците за подкрепа за предприятията и за тестове. Учениците няма да ходят на училище, а вечерта ще могат да се събират в дискотеките. Политическите партии трябва да помолил своите симпатизани да отидат да се ваксинират. Видяхте Америка и Европа, всички стадиони пълни. Всичко работи, вече и без маски в самолетите, а ние от днес ще имаме мерки за затваряне", добави Борисов.

 

"Откъде накъде данъкоплатците ще плащат за тестове. Донеси сме ваксини безплатни, най-хубавите - 3 млн. ваксини. Сутрин учениците няма да ходят на училище, ама вечерта трябва да се съберат в дискотеката. Или някой не иска да се ваксинира, ама аз или данъкоплатецът трябва да му платят теста, за да отиде на ресторант, къде е логиката? Европа и Америка ни показаха как става, трябва да се обединим и по 50-100 хил. на ден трябва да се ваксинират. Над 200 са умрелите, болниците са пълни, това ни донесоха", каза лидерът на ГЕРБ.


 

 

 

 

 

Още от "Кюстендил"

Последни новини

Най-четени