Десислава Александрова, кандидат от ГЕРБ-СДС: Образованието е сфера, с която не бива да се експериментира. Все едно да експериментираме с бъдещето на децата си

"В тила - враг" - това е министърът на здравеопазването Стойчо Кацаров от служебния кабинет на Радев

Десислава Александрова
Десислава Александрова Източник: ПП ГЕРБ

Образованието е сфера, с която не бива да се експериментира. Все едно да експериментираме с бъдещето на децата си. Тя трябва да се управлява експертно, адекватно и с любов към професията. Такава бе политиката на министъра на образованието г-н Красимир Вълчев и на правителството на ГЕРБ. Това заяви кандидатът от ГЕРБ - СДС Десислава Александрова, която е учител по професия, по време на разговори с жители на Мало село и с. Мламолово. Срещите с жителите на двете бобовдолски села уважи и водачът на коалицията за област Кюстендил Христо Терзийски.

 

Христо Терзийски
Христо Терзийски Източник: ПП ГЕРБ

Ексминистърът на вътрешните работи коментира Националния план за възстановяване и устойчивост, внесен от Служебното правителство в  Европейската комисия. "Много важни пера липсват. Орязани са, например, средства от Проекта за уличното осветление. Така тази мярка няма как да достигне най-вече до малките общини, които най-силно се нуждаят от финансирсне. Това лишава много населени места от по-добра безопасност, сигурност на трафика и засилена превенция срещу престъпността", обясни Терзийски.

 

Христо Терзийски на предизборни срещи в Бобовдолско
Христо Терзийски на предизборни срещи в Бобовдолско Източник: ПП ГЕРБ

"В тила - враг" - това е министърът на здравеопазването Стойчо Кацаров от служебния кабинет на Радев, възмутиха се от неадекватното управление на ковид кризата жителите на Мало село. "Един тон пелети са 800 лв., а олиото стана 5 лв. Това е безумно! Как ще живеем?", попитаха още жителите от Мало село.

 

За кандидата от община Бобов дол - Десислава Александрова, която е с преференция 106 в бюлетина 32, хората от двете населени места бяха категорични: "Добър, честен и свестен човек. Това е нашата Деси. Познаваме си я, израснала е сред нас и има пълната ни подкрепа".

Още от "Кюстендил"

Последни новини

Най-четени