ГЕРБ-СДС представи в община Сапарева баня кандидатите си за народни представители

Мишел Виячева, която е седма в листата за народни представители и е от Сапарева баня, се обърна развълнувано с думите: "Надявам се, че ще оправдая вашето доверие и ще представя достойно младите хора от Сапарева баня и областта"

Водачът на листата Христо Терзийски в Сапарева баня
Водачът на листата Христо Терзийски в Сапарева баня Източник: ПП ГЕРБ

Дърво без корен може ли да расте? Не, не може. Именно това е силата на листата на ГЕРБ-СДС за област Кюстендил. Всеки един от нашите кандидати за народни представители има своя корен тук, от тази област е започнал неговият житейски и професионален път. С тези думи се обърна към сапаревобанци водачът на коалиция ГЕРБ-СДС за област Кюстендил Христо Терзийски. Заедно с кандидатите за народни представители Терзийски посети Сапарева баня, където бе представена официално листата. С местните жители се срещнаха кандидатите Михаела Крумова, Люба Пашова, Анелия Любенова, д-р Александър Паризов, Мишел Виячева и Станислав Тенев.

 

Доказалите се личности и експерти от отбора на ГЕРБ-СДС представи кметът на община Сапарева баня Калин Гелев. "Това са хората, които застават открито със своите лица и вие ги познавате. Това е екипът от професионалисти, които ще работят за икономическото развитие на региона, за привличането на нови инвестиции и, разбира се, за развитието на туризма в нашия край", посочи Гелев. Той припомни, че само преди няколко седмици правителството и премиерът Борисов отпуснаха малко над 700 000 лв. за ремонт на пътя към Ресиловския манастир "Покров на Пресвета Богородица". "Тези средства бяха осигурени с изключителното съдействие на министър Христо Терзийски, за което му благодарим", посочи кметът на Сапарева баня. Със 728 782 лв., отпуснати по бюджета на Общината, ще се извърши възстановяване и реконструкция на пътя, ще се изгради отводнителна система и пътни съоръжения на отсечката, свързваща манастира със с. Ресилово.

 

Мишел Виячева, която е седма в листата за народни представители и е от Сапарева баня, се обърна развълнувано с думите: "Надявам се, че ще оправдая вашето доверие и ще представя достойно младите хора от Сапарева баня и областта. В програмата си залагаме на това да се създават още по-добри условия, за да се върнат повече млади хора по родните си места, където да създадат семейства, да отглеждат и образоват децата си. През последните 4 години правителството доказа не само, че може да увеличи доходите на хората и семействата им, но и да ги запази по време на криза. Като млад човек и фармацевт се радвам, че в тези тежки времена съм близо до съграждани си и мога да им бъда полезна с каквото е по силите ми".

 

Представянето на кандидатите за народни представители уважи и областният координатор на политическата сила в Кюстендил Даниел Данчев.

Още от "Кюстендил"

Последни новини

Най-четени