Христо Терзийски, ГЕРБ-СДС: Служебното правителство показа, че когато няма стабилно управление, сигурността на малките и отдалечени населени места престава да е приоритет

Бизнесът е под голям стрес, защото са спрени всички помощи и плащания, с които е подпомаган по време на COVID кризата, добави той

Михаела Крумова, Христо Терзийски и Станислав Тенев
Михаела Крумова, Христо Терзийски и Станислав Тенев Източник: ПП ГЕРБ

Само за два месеца служебното правителство показа, че когато няма стабилно управление, сигурността на малките и отдалечени населени места престава да бъде приоритет. Трябва да мислим за регионите и държавата отговорно и в перспектива, а не да разочароваме хората с ежедневни политически скандали и интриги. На 11 юли България има възможност, с вашата подкрепа, да се върне на своя европейски път - с категоричния ви глас за номер 5 - коалиция ГЕРБ-СДС. Това заяви по време на среща с жители на община Трекляно водачът на листата Христо Терзийски. На срещата присъстваха и кандидатите за народни представители Михаела Крумова и Станислав Тенев. 


Михаела Крумова потвърди думите на Терзийски и отбеляза, че в момента бизнесът е под голям стрес, защото са спрени всички помощи и плащания, с които е подпомаган по време на COVID кризата. "Като се увеличи безработицата, това ще се превърне в сериозен социален проблем. Жан Виденов се явява на изборите сега. Странно защо това ми напомня за 97-ма и така, както вървят нещата, зимата може и да гладуваме", заяви Крумова. "Ако те за 2 месеца показват какво могат, не искам и да си помисля какво могат да направят в рамките на 1 година", посочи третата в листата на ГЕРБ-СДС за област Кюстендил. 

 

Христо Терзийски в Трекляно
Христо Терзийски в Трекляно Източник: ПП ГЕРБ

За постигнатото в сферата на земеделието през изминалите години с жителите на най-малката община в България поговори седмият в листата Станислав Тенев. "Хубаво е, че правителството на Борисов успя да заyити тази политика и за следващия програмен период. Субсидии за земеделците ще има, успяхме да договорим дори по-високи суми. Не трябва да се отказваме от цялото това нещо", призова Тенев.


Пред кандидатите от ГЕРБ-СДС местните споделиха, че са разтревожени за състоянието на държавата днес. Голяма част от хората, които живеят в Трекляно, са над средната възраст и се притесняват как ще оцелеят, ако цените продължават да растат главоломно. Те заявиха своята подкрепа за ГЕРБ-СДС с номер 5 в бюлетината, защото Коалицията има ясна програма и ясни цели, за разлика от всички други партии.

Още от "Кюстендил"

Последни новини

Най-четени