Коалиция ГЕРБ-СДС представи кандидатите си пред жителите на Бобов дол и Бобошево

"Листата ни е комбинация от опита на по-възрастните и енергията на младите", заяви водачът на листата Христо Терзийски

Коалиция ГЕРБ-СДС представи кандидатите си пред жителите на Бобов дол и Бобошево
Коалиция ГЕРБ-СДС представи кандидатите си пред жителите на Бобов дол и Бобошево Източник: ПП ГЕРБ

Коалиция ГЕРБ-СДС представи кандидатите си за народни представители пред жителите на общините Бобов дол и Бобошево. Десетки жители на двете населени места посрещнаха кандидатите, водени от водача на листата и министър на вътрешните работи Христо Терзийски.

 

"Листата ни е комбинация от опита на по-възрастните и енергията на младите", заяви Терзийски. Той обясни, че един от приоритетите на кандидатите от листата на ГЕРБ-СДС продължава да бъде подобряване на инфраструктурата в цялата област, за да се създадат условия за инвестиции и бизнес, както и подкрепа за всички важни сектори – социалните грижи, здравеопазването, образование, туризъм, земеделие. В изказването си водачът на листата подчерта значението на Бобов дол като важен енергиен център за страната. "За нас приоритет са всички населени места – както големите, така и малките", каза пред жителите на Бобошево министър Терзийски.

 

Експертът в сферата на земеделието и осми в листата Станислав Тенев, който живее и работи в Бобов дол, заяви: "По програмата за развитие на селските райони общината ни е получила безвъзмездна финансова помощ в размер на 2 млн. Разширяват се площи, обработват се нови земи, инвестира се в техника. Имаме много предимства пред останалите региони в страната и земеделието дава поминък на голям процент от населението на нашата област. Земеделието се очерта като един от основните приоритети на правителството и с категоричност мога да кажа, че държавата е най-големият партньор на земеделците и стопаните в страната". 

 

Коалиция ГЕРБ-СДС представи кандидатите си пред жителите на Бобов дол и Бобошево (2)

Михаела Крумова, която е с дългогодишен стаж като адвокат и вече 6 години председател на Общински съвет - Кюстендил, заяви: "Надявам се, че с моята експертиза ще бъда полезна на обществото и жителите на област Кюстендил. Ако ни гласувате вашето доверие, ще довършим и надградим започнатото през предишния мандат".

 

"За мен културата е на първо място, след здравето, тя е нашата памет. Духовността е това, което ще ни помогне да оцелеем в това тежко време", с тези думи се обърна към присъстващите водещата по БНТ Люба Пашова.

 

Областният председател на СДС Анелия Любенова заяви, че образованието остава един от основните приоритети в програмата на ГЕРБ. "Поемаме ангажимент, че и през следващите 4 години нашите учители пак ще бъдат мотивирани", обясни петата в листата на коалицията.

 

Д-р Александър Паризов посочи, че с подкрепата на правителството в района на община Бобов дол има изградени вече няколко домове, които са със социална насоченост. "През миналата година бяха подкрепени финансово над 660 000 българи, които страдат от някакви заболявания. От тях над 36 000 души се възползваха от програмата за социални асистенти", припомни д-р Паризов.

 

Мишел Виячева, която е седма в листата на ГЕРБ – СДС, заяви: "Това, което се обеща преди 4 години от ГЕРБ и Борисов се направи, и то в пъти. Подкрепете ни, гласувайте за нас, за да може това, което е заложено сега в програмата ни, да бъде изпълнено".
Срещите с жителите на Бобов дол и Бобошево уважи и областният координатор на ГЕРБ Даниел Данчев.

Още от "Кюстендил"

Последни новини

Най-четени