Мъж откраднал 42 000 лв. от бензиностанция в Кюстендил, получи условна присъда

По време на изпитателния срок, на обвиняемия ще се прилагат грижи от страна на съответния полицейски служител, отговорен за района, в който попада местожителството му

Окръжна прокуратура-Кюстендил, Районна прокуратура-Кюстендил
Окръжна прокуратура-Кюстендил, Районна прокуратура-Кюстендил Източник: ПРБ

Млад мъж се призна за виновен пред Районен съд-Кюстендил, за това че е откраднал над 42 хил. лв. от каса на бензиностанция в Кюстендил. Съдът одобри споразумението постигнато между Районната прокуратура и защитата на обвиняемия.

 

Причинените от престъплението имуществени вреди са възстановени. 19-годишният М. Б. ще изтърпи наказание "лишаване от свобода" за срок от 1 година, изпълнението на което се отлага за изпитателен срок от 3 години.

 

По време на изпитателния срок, на обвиняемия ще се прилагат грижи от страна на съответния полицейски служител, отговорен за района, в който попада местожителството му.

 

Обвиняемият, който е с чисто съдебно минало призна, че през месец февруари, чрез взлом е разбил каса на офис в сградата на бензиностанция в Кюстендил, като е отмъкнал сумата от 42 275 лв.

 

Одобреното споразумение има последиците на влязла в законна сила присъда. Определението на съда е окончателно и не подлежи на обжалване.

Още от "Кюстендил"

Последни новини

Най-четени