Младеж нападна и нанесе побой над кмета на кюстендилско село

След побоя Стефан Котев е бил приет в кюстендилската болница

Полиция
Полиция Източник: Zonanews

Кметът на село Пиперков чифлик, община Кюстендил - Стефан Котев, е бил нападнат и бит в центъра на селото от 20-годишен от с. Жабокрът, съобщиха от полицията в Кюстендил, предаде БТА.

 

Инцидентът е станал на 1 май, когато в селото имаше събор. Побоят е станал през нощта, след полунощ. 71-годишният кмет на селото направил забележка на група мъже от съседното село, които счупили палатка и маси, разположени в центъра на селото заради събора. Тогава мъжът бил нападнат и пребит.

 

"Бях сам. Вече съм добре. Извадил съм медицинско и ще заведа дело срещу нападателя и нарушителите.

Постарах се да направя празник, хората да се веселят, а резултатът е счупен инвентар за стотици левове и побой", коментира пред БТА Котев.

 

Според него младежите били употребили доста алкохол. Той посочи, че не ги познава, но впоследствие разбрал, че задържаният за побоя над него младеж има чести криминални прояви.

 

След побоя Стефан Котев е бил приет в кюстендилската болница. Нападателят му е задържан в ареста на РУ - Кюстендил. По случая е образувано досъдебно производство, уведомен е и дежурен прокурор, казаха от полицията.

Още от "Кюстендил"

Последни новини

Най-четени