Продължава милиционерският терор срещу членове и активисти на ГЕРБ-Кюстендил

Десетки къщи са претърсени и преобърнати като след обир

Десетки къщи на членове и сипатизанти на ГЕРБ в региона са претърсени и преобърнати като след обир
Десетки къщи на членове и сипатизанти на ГЕРБ в региона са претърсени и преобърнати като след обир Източник: ПП ГЕРБ

Областното ръководство на ПП ГЕРБ-Кюстендил изразява своето дълбоко възмущение от полицейския произвол и репресии, извършвани по нареждане на Румен Радев и Бойко Рашков спрямо наши членове и симпатизанти на територията на цялата област. Независимо от факта, че няма нито едно доказателство в подкрепа на "измисления им сигнал" - терорът продължава.

 

Сред  десетките претърсени и преобърнати като след обир къщи са и тези на уважаваните наши членове от Дупница Атанас Василев, Георги Пачев и Калин Георгиев, като последният, който е строителен предприемач, дори е задържан за 24 часа заради служебен тефтер, в който е изготвял графика на служителите си. Склонявани са граждани да лъжесвидетелстват в полза на обвинението, че са били вербувани от набедените за извършители да продадат гласа си. За радост тази инициатива не е срещнала подкрепата на вербуваните.

 

Десетки къщи на членове и сипатизанти на ГЕРБ в региона са претърсени и преобърнати като след обир
Десетки къщи на членове и сипатизанти на ГЕРБ в региона са претърсени и преобърнати като след обир Източник: ПП ГЕРБ

Налагани са 72-часови домашни арести без прокурор, съд и присъда и без какъвто и да е документ. Всичко това се случва в страна членка на ЕС през 2021 година, а многобройните обиски и разпити не установяват каквото и да е отклонение от законовите норми. Изпитваме уважение към органите на реда и знаем, че са въвлечени в подобни недостойни прояви на репресия от други хора. Под ръководството на Бойко Рашков имиджът на институцията, граден с години, рухна за дни.

 

Остро осъждаме поведението на служебното правителство, изживяващо се в ролята на предизборен щаб на анти-ГЕРБ коалицията, което с методите на "народния съд" се опитва да и даде служебна победа. Уважаеми членове и симпатизанти на ГЕРБ в Област Кюстендил, както на всички, така и на изборите в неделя на 11 юли, ние ще бъдем не само фактическите, но и моралните победители, защото имаме шампионски отбор и защото истината и резултатите са на наша страна. Нека покажем, че не сме се уплашили и да докажем, че престъпление е не само купуването и продаването на гласове, но и опитите за манипулация, репресия и влияние върху вота,

Още от "Кюстендил"

Последни новини

Най-четени