Община Ловеч поетапно сменя старите градски автобусни спирки с нови

Това съобщиха от общинския пресцентър

Община Ловеч поетапно сменя старите градски автобусни спирки с нови
Община Ловеч поетапно сменя старите градски автобусни спирки с нови Източник: Община Ловеч

Община Ловеч поетапно подменя старите градски автобусни спирки с нови. Старите вече са изпълнили основната си функция, амортизирани са и имат неестетичен вид. На тяхно място се монтират красиви и съвременни спирки, които са изработени с помощта на превозвачите.

 

Подмяната няма да струва нищо на общинския бюджет, обясни кметът Корнелия Маринова. Първата нова спирка е сложена на кръговото движение на Салито, където спират автобусите от Плевен към автогара Ловеч.

 

Вече са премахнати старите спирки на разклона на бул. "България" и "Княз Имеретински" и на спирката за Троян срещу съда. Там ще бъдат сложени нови. Промяна ще има още на спирката при ОББ, при болницата и при Механото. Спирката срещу Стоматология се премахва, тъй като не се ползва.

Още от "Ловеч"

Японският посланик приятно изненадан в Ловеч от интереса на учениците към родината му

Той имаше срещи с кмета Корнелия Маринова, посети СУ "Тодор Кирков", където ученици изучават японски език в клуб за занимания по интереси, разгледа Покрития мост и Художествената галерия "Проф. Теофан Сокеров"

Прочетете повече прочетете повече

Кметът на Ловеч участва в тържественото отбелязване на 147 години от Новоселското въстание в Априлци

Кметът на Ловеч подкрепи и идеята на Инициативен комитет за поставяне на паметник на проф. Марко Семов (1939 – 2007), родом от Видима, квартал на Априлци

Прочетете повече прочетете повече

Празникът на Ловеч е наситен с тържествени изяви и концерти

Празникът тази година е посветен на 1160 години от създаването на славянската писменост, на 160 години от рождението на проф. Беню Цонев, на 90 години Люлякови празници и 30 години от обявяване на 11 май за празник на Ловеч

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени