26 проекта в община Тетевен ще бъдат финансирани, разкри Николай Нанков

Днес видях надежда, ново очакване, че отново идва време за изпълнени обещания

Николай Нанков в Тетевен
Николай Нанков в Тетевен Източник: Facebook
Спомням си всички предизборни срещи в Тетевен през последните три години. Гледах хората в очите и виждах само страх и несигурност, притеснение, че започнатите обекти няма да бъдат довършени, че ще се забави темпото. И след всяка среща тези чувства се засилваха. Това написа в профила си във Фейсбук водачът ан листата ан ГЕРБ-СДС в 11-ти МИР-Ловеч Николай Нанков.
 
"Днес видях надежда, ново очакване, че отново идва време за изпълнени обещания. Днес си говорихме с тетевенци не толкова какво е направено – то се вижда, хората всеки ден ползват и ремонтираните улици, и санираните си жилища, и обновените си училища. Днес си говорихме какво предстои, какво предлагаме в следващ мандат", добавя той.
 
"Благодариха ни, че защитихме общините и записахме в държавния бюджет проектите им, които ще бъдат финансирани. Само за Тетевен те са 26. Общината вече има сключени споразумения за реконструкция на водоснабдителна мрежа за град Тетевен, на вътрешната водопроводна мрежа в обхвата на няколко квартала, основен ремонт на три спортни площадки в селата, основен ремонт на общински пътища, реконструкция на улици в селата Гложене, Голям извор, Градежница, реконструкция на водоснабдителна мрежа за с. Галата. Предвиждаме още изграждане на захранващо водопроводно трасе за село Глогово, изграждане на дендрологичен горски парк Арбуретум и на рекреационен парк за спорт и отдих в местност Синчец, ново мостово съоръжение над река Бели Вит, на мястото на съществуващо, изграждане на конзолен паркинг с дължина 100 метра и укрепване на подпорна стена от десния бряг на река Бели Вит, основен ремонт на централния площад в с. Български Извор и още, и още, и още", подробно обяснява той.
 
Тетевенци знаят, че винаги съм подкрепял кмета на общината Мадлена Бояджиева. Мога да кажа, че тук навсякъде имаме не просто симпатизанти и съмишленици, а истински приятели. Затова и вярвам, че в изборния ден в община Тетевен ще победи номер 22. Гласувайте, тетевенци, за да продължим заедно да градим, призовава водачът на листата на ГЕРБ-СДС в 11-ти МИР-Ловеч.
 

Още от "Ловеч"

Последни новини

Най-четени