Борисов в Ловеч: Когато ние дори не сме казали, само се пошегувах, че между Държавна сигурност и държавна собственост трябва да е изборът на уж синята София. Само това съм казал! И настана хаос! (ВИДЕО)

За мене сглобката в момента не съществува, обяви той

Бойко Борисов в Ловеч
Бойко Борисов в Ловеч Източник: Скрийншот видео кадър

"Когато ние дори не сме казали (че ГЕРБ подкрепя Григорова, бел. ред.), само се пошегувах, че между Държавна сигурност и държавна собственост трябва да е избора на уж синята София. Само това съм казал! И настана хаос!" Това заяви в Ловееч лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. 

 

Уважаемите богини, принцеси и всякакви умни и красиви, да бъдат така добри, когато излязат и клечат пред президентството и подкрепиха президента Радев, това било нормално...Ами те в Хасково са заедно с БСП. Заедно с проруруските партии бранят "Лукойл" и го бранят с всички средства, добави той. 

 

За мене сглобката в момента не съществува, обяви той. Като ги слушам какви глупости говорят, не знам дали следващата седмица ще започне работа парламентът, категоричен бе Борисов.

 

"Навсякъде мърсуват с всякакви партии само и само да са срещу нас. Много преди изборите в София предложихме на ППДБ да издигнат кандидат, различен от родата на Държавна сигурност. На Кирил Петков му казах: "Кандидатирай се ти и ГЕРБ няма да издигне кандидат." Поискахме да е кандидат, различен от внука на Държавна сигурност", разкри Борисов.

 

Бойко Борисов в Ловеч
Бойко Борисов в Ловеч Източник: Скрийншот видео кадър

"Обещали сме да направим "Струма", "Хемус", пътя Монтана-Видин. Освен това повече няма да допускаме някой да говори лъжи по наш адрес, а ние да си траем", каза още той.

 

"Как така ГЕРБ били виновни за това, че техен зам.-министър отива и с личния си телефон снима кода на машините. Представете си, г-н Атанасов, че аз отида и снимам кода с телефона си, вие ще направите ли избори въпреки това? Защо ние да сме виновни? Сега ПП-ДБ си има много ортаци в другите партии - когато Корнелия беше министър, изнесохме най-много оръжия за Украйна. Така че - да си мерят приказките", настоя лидерът на ГЕРБ.

 

"Да си мерят приказките. Ще мине неделя и ще решаваме. За мен сглобката реално не съществува", категоричен е председателят на ГЕРБ.

 

"Те си бламират вътрешния министър, а в същото време не искат да коментират защо министър, който държа да кажа, че не съм чувал и виждал, ходи с охрана. Притискан и плашен от депутати. Това не ги интересува, не се коментира", възмути се бившият премиер.

 

"Забравят, че би трябвало в сряда да сме в парламента. С това им безпринципно поведение, ще гледаме сеира тепърва. Вече им знам аверите, кои са им приятелите, събират се по вили, по кръчмета тайно, нека да го правят. Аз не виждам смисъл да се събирам с тях. Следващата седмица ще направя едно Национално съвещание и там ще решаваме какво ще правим. Да им е честито, да видим как ще управляват София", обяви председателят на ГЕРБ.

 

"Имаме бас с Кирил Петков. И двамата не пием, за бутилка уиски. Казах му, че така, както прави, ще отидат на балотаж с Ваня и ще загубят София", разкри Борисов.

 

Още от "Ловеч"

Николай Нанков: Има сигнали със съмнения за корупция в АПИ - изпращаме ги до компетентните органи

С несвързани обяснения, които често си противоречаха едно на друго, инж. Ясен Йорданов призна, че има нерегламентирани и порочни практики, свързани с възлагането на ремонтите и пътното поддържане в областите Варна и Добрич

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени