Борисов в Рибарица: Аз ще се пенсионирам, като стане АМ "Хемус", така че да се хващат да я правят!

В едно нещо са различни от нас - това е уволнението на кадрите, на хората

Бойко Борисов в Рибарица, Тетевенско
Бойко Борисов в Рибарица, Тетевенско
"Аз ще се пенсионирам, като стане "Хемус", така че да се хващат да я правят! Ако искат да ме няма", обяви пред симпатизанти в Рибарица лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.
 
"Аз съм голям оптимист. Доста поомръзнахме. Доста работа свършихме, но истината е, че..все ние, все ние. Нормално е човек да си каже: "Абе, няма ли по-добри?". За радост, служебното правителство показа колко са добри, колко са специалисти. И само в едно нещо направиха различно от нас, защото във външната политика, във финансовата политика, за влизането в еврозоната - всичко потвърдиха", каза Борисов. 
 
"В едно нещо са различни от нас - това е уволнението на кадрите, на хората. Сякаш тези хора, които уволняват не са живи същества, сякаш нямат семейства, нямат родители, нямат деца! Това е поголовно навсякъде. На Мая Манолова дъщеря й работеше в МС, зет й работи там. Не сме пипнали никой. На драго Стойнев сестра му, на висока позиция в митниците до ден-днешен! Башибузук навсякъде пратили, жандармерия, полиция - да плашат хората", каза Борисов. 

Още от "Ловеч"

Николай Нанков: Има сигнали със съмнения за корупция в АПИ - изпращаме ги до компетентните органи

С несвързани обяснения, които често си противоречаха едно на друго, инж. Ясен Йорданов призна, че има нерегламентирани и порочни практики, свързани с възлагането на ремонтите и пътното поддържане в областите Варна и Добрич

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени