Член на МГЕРБ загина при тежка катастрофа край Ловеч

За катастрофата с трима загинали и двама пострадали на пътя Ловеч-Плевен съобщи Окръжната прокуратура

Христо Николов от МГЕРБ
Христо Николов от МГЕРБ

Христо Николов от младежката организация на ГЕРБ в Ловеч е сред загиналите при зверска катастрофа край града миналата нощ. "При тежък пътен инцидент снощи е загинал нашият скъп приятел и колега Христо Николов от МГЕРБ Ловеч. Няма място за думи, само неизмерима печал. МГЕРБ изказва най- искрени съболезнования на семейството", съобщиха от младежката организация на дясната партия. 

 

"Още не мога да повярвам. Почивай в мир, Ице! Никога няма да те забравим!", написа бившият министър на МРРБ Николай Нанков, който е водач на листата на ГЕРБ в региона, във фейсбук. 

 

За катастрофата с трима загинали и двама пострадали на пътя Ловеч-Плевен съобщи Окръжната прокуратура, която ръководи разследване по досъдебно производство във връзка с катастрофата. 

 

По първоначални данни на 7 август около 23,56 ч. на път II-35 Ловеч-Плевен (при км 35+700 в района на бензиностанция "Шел") при мокра пътна настилка и на дясна крива лек автомобил "Ауди", пътуващ в посока към Ловеч, с водач 22-годишен мъж от Ловеч е навлязъл в лентата за насрещно движение, където е последвал удар в движещия се в посока от Ловеч към Плевен лек автомобил "Фиат", управляван от 32-годишен мъж от Плевен.

 

В резултат на произшествието на място са починали водачът на "Фиат"-а и двама пътници от "Ауди"-то - мъж на 32 години и жена на 21 години. Водачът на лекия автомобил "Ауди" и 20-годишна пътничка от същото превозно средство са настанени в болница в тежко състояние. 

Още от "Ловеч"

Николай Нанков: Има сигнали със съмнения за корупция в АПИ - изпращаме ги до компетентните органи

С несвързани обяснения, които често си противоречаха едно на друго, инж. Ясен Йорданов призна, че има нерегламентирани и порочни практики, свързани с възлагането на ремонтите и пътното поддържане в областите Варна и Добрич

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени