Десислава Атанасова: ПП са шайка, която две години ограбваше България

Всеки трябва да понесе отговорност за думите, които е изрекъл, включително и онези двама анимационни герои - Киро и Асен, заяви Атанасова

Десислава Атанасова в Ловеч
Десислава Атанасова в Ловеч Източник: Скрийншот/Facebook

Водачът на листата на ГЕРБ-СДС в Русе и Разград Десислава Атанасова участва в срещата на Борисов и неговия екип с обществеността, членовете и симпатизантите на ГЕРБ в Ловеч. "Изключителна радост и удоволствие е за мен да съм отново с вас. Отново в препълнена зала, така както беше на 14 май, когато с цялата парламентарна група на ГЕРБ-СДС бяхме тук, в Ловеч, и получихме вашата безусловна подкрепа и доверие", заяви тя. 

 

"Всеки трябва да понесе отговорност за думите, които е изрекъл, включително и онези двама анимационни герои - Киро и Асен", заяви Атанасова.

 

И добави: "Аз съм убедена, че тази отговорност ще я понесат. И то ще я понесат от институциите, не само чрез присъди. Ако институциите се притеснят да разследват тази шайка - защото това е шайка, която две години ограбваше България - ние ще сезираме европейските институции и нашите европейски партньори. Ние сме сигурни, че българските институции работят - така както доказаха, че шайката Киро, Асен, Рашков и компания незаконно арестуваха нашият лидер Бойко Борисов и колегите ни. На две инстанции българският съд го потвърди. 

 

"Бойко Рашков, моят любим анимационен герой, той ще носи отговорност за своите думи, за своите действия и за своите лъжи. ПП ГЕРБ и нашата ПГ заведе иск за 100 хил. лв. за неговите лъжи - за чували, за изядени хора, за кражби, за банки и за всичките лъжи", посочи тя. 

Още от "Ловеч"

Николай Нанков: Има сигнали със съмнения за корупция в АПИ - изпращаме ги до компетентните органи

С несвързани обяснения, които често си противоречаха едно на друго, инж. Ясен Йорданов призна, че има нерегламентирани и порочни практики, свързани с възлагането на ремонтите и пътното поддържане в областите Варна и Добрич

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени