ГЕРБ връща безплатното саниране, ще важи и за блокове, и за къщи (ВИДЕО)

След темата за сигурността на страната в сложната геополитическа обстановка, преодоляване на проблемите с водоснабдяването е следващият водещ приоритет за нас, заяви той

Николай Нанков
Николай Нанков Източник: ПП ГЕРБ

ГЕРБ поема ангажимент да върне безплатното за хората саниране на многофамилни жилищни сгради, като новата програма ще обхващи и еднофамилните къщи.
"Поемаме ангажимент за възобновяване на ритмичното изпълнение на нова програма за саниране - по 1000 блока годишно. Вече не само многофамилни, но и еднофамилни жилищни сгради. 100% безплатно за гражданите”, съобщи на среща водачът на листата за област Ловеч Николай Нанков.


"След темата за сигурността на страната в сложната геополитическа обстановка, преодоляване на проблемите с водоснабдяването е следващият водещ приоритет за нас. Рехабилитация на водопроводи (приоритетно в региони в криза), строителство на нови язовири за питейно-битови нужди, изграждане и възстановяване на ключови водностопански системи”, добави той.


Друг приоритет на ГЕРБ в следващ управленски мандат ще е довършване на големите инфраструктурни обекти, по които през последните години не се работеше с нужното темпо - магистралите "Хемус”, "Струма”, Русе-Велико Търново, която в дългосрочен план ще стигне до Маказа, пътя Видин - Ботевград, Околовръстното на София. "Ще разширим с по една лента в посока магистрала "Тракия” между София и Пловдив”, каза още Нанков.


Отделно всяка година ще бъдат качествено ремонтирани по 2000 км републикански пътища - защото доброто поддържане гарантира комфорт за пътуващите и повишаване на пътната безопасност.


За да се случи всичко това - гласувайте на 27 октомври с номер 18 за ГЕРБ-СДС, написа в профила си във Фейсбук водачът на листата за област Ловеч.

 

Подробности - във видеото!


Още от "Ловеч"

Нанков: Ако ГЕРБ управлява - довършваме забавените през последните 4 години големи пътни обекти, ремонтираме 2000 км год

По старата програма за саниране бяха обновени над 2000 сгради, което означава, че над 180 000 семейства живеят по-комфортно. А през последните 4 години с публичен ресурс имаме точно 0 санирани сгради

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени