Гимназия в Ловеч се обогати с кабинет по литература

Той е осъществен с помощта на дарители, предимно троянци, и със средства на училището

Десетокласниците вече посрещнаха като домакини младата режисьорка Еви Карагеоргу
Десетокласниците вече посрещнаха като домакини младата режисьорка Еви Карагеоргу Източник: Община Ловеч
В СУ "Св. Климент Охридски" в Ловеч от този месец учениците имат възможност за часове по роден език и в новия кабинет по български език и литература, съобщават от пресцентъра на общинската администрация. Той е осъществен с помощта на дарители, предимно троянци, и със средства на училището.
 
Учениците са силно впечатлени от новата среда, в която протичат часовете им. Нарисуваните от художничките Татяна Димитрова и Марина Димитрова красиви стенописи въздействат не само със сюжетите си, но и с посланията. Те са свързани с вечните ценности: човешкият живот и неговия кръговрат, природата, красотата, майката, дома, свободата, избора.
 
Нетрадиционната атмосфера се засилва и от любимите на малки и големи барбарони и табуретки, които дават възможност за разчупване на стереотипа, за работа по групи и дискусии в непринудена среда. Десетокласниците вече посрещнаха като домакини младата режисьорка Еви Карагеоргу, която сподели личен опит как модерният човек може да постигне мечтите си. Еви успя бързо да разчупи леда и да получи обратна връзка. Очакванията са за още интересни срещи и интелектуални предизвикателства, когато паднат напълно ограниченията.

Още от "Ловеч"

Николай Нанков: Има сигнали със съмнения за корупция в АПИ - изпращаме ги до компетентните органи

С несвързани обяснения, които често си противоречаха едно на друго, инж. Ясен Йорданов призна, че има нерегламентирани и порочни практики, свързани с възлагането на ремонтите и пътното поддържане в областите Варна и Добрич

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени