Хунтата на "зелените чорапи" с недопустим натиск срещу членове на предизборния щаб на ГЕРБ-Ловеч

Възмутително е МВР да се "информира” по метода "казал-рекъл" и да оказва натиск върху актива на ГЕРБ

ОД на МВР-Ловеч
ОД на МВР-Ловеч Източник: Zonanews

"МВР вече привиква членове на предизборния ни щаб. Проведен е разговор с председателя му Мария Динова, като тя е предупредена да ограничи активността си по време на кампанията.

 

Такива предупреждения са получили и вероятно ще получат и други наши кметове и общински ръководители, които са ангажирани с организацията на изборите в техните населени места", алармираха от ГЕРБ-Ловеч.


От структурата считат, че е възмутително МВР да се "информира” по метода "казал-рекъл" и да оказва натиск върху актива на ГЕРБ с предупреждения.

 

"През годините много градски фолклор се е ширил във всяка предизборна кампания за купуване на гласове. До момента са извършвани много проверки по места срещу представители на ГЕРБ и това никъде не е доказано. Ние също сме подавали сигнали, които са оставали без последствия. Но е смехотворно да бъдем обвинявани само защото сме победители в изборите", казват още от областната организация.


ГЕРБ провежда и в момента позитивна и спокойна кампания, като срещите ни с хората са публични. На тях ние акцентираме върху посланията на партията, както и отговорностите, които поемаме при получено доверие. Срещите ни завършват с обучение как се гласува с машина и призив за масов вот.

Още от "Ловеч"

Николай Нанков: Има сигнали със съмнения за корупция в АПИ - изпращаме ги до компетентните органи

С несвързани обяснения, които често си противоречаха едно на друго, инж. Ясен Йорданов призна, че има нерегламентирани и порочни практики, свързани с възлагането на ремонтите и пътното поддържане в областите Варна и Добрич

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени