Кметът на Ловеч от ГЕРБ Корнелия Маринова получи златна статуетка за най-добър ръководител на общинска администрация

Наградата на Корнелия Маринова връчи Цветан Симеонов, председател на УС на Българската търговско-промишлена палата

Кметът на Ловеч Корнелия Маринова със златна статуетка за най-добър ръководител на общинска администрация
Кметът на Ловеч Корнелия Маринова със златна статуетка за най-добър ръководител на общинска администрация Източник: Община Ловеч

Кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова получи златна статуетка като най-добър ръководител на общинска администрация. Това стана на 10 март вечерта по време на церемонията Women Leaders Awards 2023, която представи добрите примери за женско лидерство в различни области, съобщиха от пресцентъра на общината.

 

Събитието е вдъхновено от основните ценности на Европейския съюз за равенство и борба с дискриминацията. Наградата на Корнелия Маринова връчи Цветан Симеонов, председател на УС на Българската търговско-промишлена палата, човек с впечатляваща биография.

 

В отговор Корнелия Маринова каза, че не е трудно да си успешен лидер, когато срещаш екипност, експертност и доверие. Предвид  темата за женското лидерство, кметът на Ловеч подчерта, че ако с нещо превъзхождат мъжете, то това е красотата.

 

Общо 17 дами получиха златни статуетки по време на събитието на агенция VIP Communication. Сред тях бяха лица като д-р Неделя Щонова, Оля Ал Ахмед, публицист и преводач, както и дизайнерът Венета Василева от Ловеч, собственик на Coralia Women Fashion Brand. Тя получи награда за най-добър международен моден дизайн. Сред наградените имаше и представители от Гърция и Косово.

 

Вдъхновяващо поздравление произнесе актрисата Мария Стефанова, която каза, че жените не покоряват върхове, те ги създават. В музикалната програма участваха певицата от Трамвай № 5 Джина Иванова и младата звезда Цвети Радойчева.

Още от "Ловеч"

Николай Нанков: Има сигнали със съмнения за корупция в АПИ - изпращаме ги до компетентните органи

С несвързани обяснения, които често си противоречаха едно на друго, инж. Ясен Йорданов призна, че има нерегламентирани и порочни практики, свързани с възлагането на ремонтите и пътното поддържане в областите Варна и Добрич

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени