Кметът на Ловеч поздрави родителите на първото бебе за 2022 година

Кметът Корнелия Маринова поздрави и родителите на бебето, което се роди в края на 2021 година

Корнелия Маринова с родителите на първото бебе за 2022 година и последното бебе за 2021 година
Корнелия Маринова с родителите на първото бебе за 2022 година и последното бебе за 2021 година Източник: Община Ловеч
Кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова поздрави на 24 януари 2022 г. родителите на първото бебе, родено в Ловеч за 2022 г., както и родителите на бебето, което отзнаменува края на 2021 г., съобщават от пресцентъра на местната администрация. Традиционната среща тази година се проведе с известно закъснение поради наложената карантина на част от родителите.
 
Първото бебе за 2022 г., родено в ловешката болница, е Радослав Радославов Пламенов. Малкият Радослав се роди на 3 януари в 8,30 часа. Щастливите родители са Салвета Младенова  и Радослав Йочков, работят в завод "Осъм" АД.
 
Бебето, което се роди към финала на 2021 г., е  Калоян Добринов Цветанов. Това стана на 22 декември 2021 г. в Плевен. Калоян обаче е ловешки жител, родителите му са Светла Христова и Добрин Цветанов, работят в Месокомбинат - Ловеч АД.
 
Кметът Корнелия Маринова поздрави родителите за радостното събитие. Тя пожела децата да растат здрави и умни, да обичат своето родно място, да бъдат буйни и силни ученици, защото така носят по-голяма радост на своите родители. Това събуди спомени у бащата Радослав Йочков, който призна, че преди 30 години е бил буен ученик в училище "Васил Левски" с директор Корнелия Маринова. Родителите споделиха още преживявания и впечатления от радостните събития, като Салвета и Радослав похвалиха отличните условия и грижовното отношения в ловешкото АГ-отделение.  
 
Младите майки получиха букет цветя и специални сертификати с имената на бебета. На бащите бяха връчени пакети с детски принадлежности в помощ за отглеждането на своите синове.

Още от "Ловеч"

Николай Нанков: Има сигнали със съмнения за корупция в АПИ - изпращаме ги до компетентните органи

С несвързани обяснения, които често си противоречаха едно на друго, инж. Ясен Йорданов призна, че има нерегламентирани и порочни практики, свързани с възлагането на ремонтите и пътното поддържане в областите Варна и Добрич

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени