Кметът на Ловеч се срещна с малката Мис Планет 2022

Животът е себедоказване и трябва да свикнеш да се бориш, посъветва Корнелия Маринова

Кметът на Ловеч се срещна с малката Мис Планет 2022
Кметът на Ловеч се срещна с малката Мис Планет 2022 Източник: Община Ловеч

Кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова се срещна на 9 август 2022 г. Александра Пеевска (8 г.), която неотдавна спечели две престижни международни награди в надпревара с участници от цял свят. Това съобщиха от пресцентъра на общината.

 

Алекс е носителка на Гранд при на международния конкурс Little Miss & Mister Planet 2022. През март  т.г. тя спечели и титлата Little Miss Galaxy 2022 на едноименния международен конкурс. Подробно за представянето виж ТУК. Гостенката беше придружена от своята майка и  от дизайнера Мариета Славчева (модна къща "Перлита").

 

Малката красавица прояви учудваща компетентност за възрастта си, разказа за ремонта по ул. "Рязан" в кв. "Младост", за своите увлечения като риболов с татко, за създадените приятелства от конкурсите. В лично послание до кмета, придружено с цветя, тя бе написала за своите приятни преживявания.

 

В конкурса за титлата Little Miss Galaxy 2022 Алекс среща нови приятелки от РС Македония, Унгария, Южна Африка, Румъния и България. В конкурса за Little Miss Galaxy тя се запознава с деца от Грузия, Унгария, Армения, Украйна, Литва и България.

 

Малката Мис Планет 2022 Александра Пеевска
Малката Мис Планет 2022 Александра Пеевска Източник: Община Ловеч

Темата на конкурса "Планет" тази година е  била "Децата за мир" с акцент войната в Украйна. Затова Алекс дефилирала в бяла рокля и с бял гълъб, когото пуснала в небето като символ на чистота и мир. Това са конкурси не само за моден дизайн, а за цялостно представяне и присъствие, обясни Мариета Славчева.

 

Алекс грабва приз за най-добър национален костюм, а в тура на талантите е изпълнила танц, съчетаващ класически балет и фолклор. Кметът благодари на момичето за това, че представя в добра светлина нашия град и й пожела още много успехи. Животът е себедоказване и трябва да свикнеш да се бориш, посъветва Корнелия Маринова.

 

След това кметът подари на своята гостенка книжка за кораба "Радецки" и протоколни подаръци, брандирани с логото на Община Ловеч. През септември Алекс ще бъде специален гост на конкурса  "Малка и Мис и Мистър България".

Още от "Ловеч"

Николай Нанков: Има сигнали със съмнения за корупция в АПИ - изпращаме ги до компетентните органи

С несвързани обяснения, които често си противоречаха едно на друго, инж. Ясен Йорданов призна, че има нерегламентирани и порочни практики, свързани с възлагането на ремонтите и пътното поддържане в областите Варна и Добрич

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени