Кметът на Ловеч участва в пролетен празник на село Къкрина

Тя почерпи всички присъстващи с вкусна баница, а за разкрасяване на центъра на Къкрина подари четири декоративни дръвчета

Кметът на Ловеч участва в пролетен празник на село Къкрина
Кметът на Ловеч участва в пролетен празник на село Къкрина Източник: Община Ловеч

Кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова взе участие в пролетния празник, организиран от кметството в село Къкрина и местното НЧ "Васил Левски 1924 г." Това съобщиха от пресцентъра на общината.

 

На 21 март в сладкарницата на селото се събраха членове на читалището и местни активисти. Те посрещнаха кмета на Ловеч с пролетен букет.

 

От своя страна кметът Корнелия Маринова ги поздрави с настъпването на пролетта и каза: "Желая ви само добри хора да има около вас и те да бъдат ваша опора. Нека пролетта ни донесе повече надежда, повече радост и късмет, да се случват само добри неща през 2023-та".

 

Тя почерпи всички присъстващи с вкусна баница, а за разкрасяване на центъра на Къкрина подари четири декоративни дръвчета.

 

За разкрасяване на центъра на Къкрина кметът Маринова подари четири декоративни дръвчета
За разкрасяване на центъра на Къкрина кметът Маринова подари четири декоративни дръвчета Източник: Община Ловеч

Мястото, на което те ще бъдат засадени, беше избрано от местните активисти - пред Къкринското ханче.

 

"Първа пролет е най-светлият и чакан сезон през година, нека ни донесе надежди, мир и любов",  изтъкна в поздравлението си кметът на селото Иваничка Станчева. Поздравление имаше и от секретаря на читалището Кунка Нешева. Празникът продължи с рецитиране на подходящи стихотворения за Първа пролет.

Още от "Ловеч"

Николай Нанков: Има сигнали със съмнения за корупция в АПИ - изпращаме ги до компетентните органи

С несвързани обяснения, които често си противоречаха едно на друго, инж. Ясен Йорданов призна, че има нерегламентирани и порочни практики, свързани с възлагането на ремонтите и пътното поддържане в областите Варна и Добрич

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени