Кметът на Ловеч връчи медали след турнир по мини хандбал по повод 60 години хандбал в града

Събитието няма състезателен характер

Кметът на Ловеч връчи медали след турнир по мини хандбал по повод 60 години хандбал в града
Кметът на Ловеч връчи медали след турнир по мини хандбал по повод 60 години хандбал в града Източник: Община Ловеч

Кметът на община Ловеч Корнелия Маринова връчи грамоти и медали на участниците в турнира по мини хандбал, който се проведе на 28  май 2022 г. в Спортната зала на Ловеч.

 

Събитието, което няма състезателен характер, бе по случай навършването на 60 години хандбал в Ловеч. В него взеха участие отбори от момчета и момичета до 10 години от страната. Участваха от ХК "Ловеч 98" с два отбора, ХК "Осъм" Ловеч с два отбора момчета и момичета, ХК "Дунав" - Белене със два отбора , ХК "Полюс"- Плевен  и др.

 

Кметът поздрави младите спортисти за спортния празник: "Скъпи деца, благодаря ви за участието днес в този турнир по този хубав повод. Тук са и някои от ветераните на този спорт, който е дал много радост и гордост за града. Надявам се и през следващите 60 години хандбалът в Ловеч да има подобни успехи, както досега!".

 

Турнирът бе организиран от ХК "Осъм" с финансовата подкрепа на община Ловеч. Организаторите и лично кметът  Корнелия Маринова благодариха на спонсорите фирма "Възраждане-Касис" ООД - Ловеч и Рекламна къща "Дъга" ЕООД  - Ловеч, които помогнаха в провеждането. За всички участници имаше и торти.

Още от "Ловеч"

Николай Нанков: Има сигнали със съмнения за корупция в АПИ - изпращаме ги до компетентните органи

С несвързани обяснения, които често си противоречаха едно на друго, инж. Ясен Йорданов призна, че има нерегламентирани и порочни практики, свързани с възлагането на ремонтите и пътното поддържане в областите Варна и Добрич

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени