Ловеч е в пълна готовност за зимно поддържане на града

Осигурени са необходимите количества от разнообразни противообледенителните препарати

Снегопочистващата техника
Снегопочистващата техника Източник: Община Ловеч
Община Ловеч има пълна готовност за зимно поддържане на града за снежния сезон 2021-2022. Това стана ясно от информацията, предоставена от Валентин Пенчев, изпълнителен директор на  общинската фирма "ЕКО" ЕАД. Във връзка с настъпване на зимния сезон и относно сключения договор, представители на Община Ловеч извършиха оглед в "ЕКО" ЕАД на наличната техника. Директорът Валентин Пенчев докладва за извършената подготовка за зимата.
 
Фирмата разполага със седем броя снегопочистващи машини, които са в изправност. Това са един МАН, един Мерцедес "Унимог У20", машина Бухер "Сити Кет", един трактор ТК – 82, една машина БСИ БУ 2004 и една машина ЛАДОГ. Подготовката  за зимния период включва и подсигуряване на необходимите материали за извършване на дейностите по зимното поддържане. Осигурени са необходимите количества от разнообразни противообледенителните препарати.

Още от "Ловеч"

Николай Нанков: Има сигнали със съмнения за корупция в АПИ - изпращаме ги до компетентните органи

С несвързани обяснения, които често си противоречаха едно на друго, инж. Ясен Йорданов призна, че има нерегламентирани и порочни практики, свързани с възлагането на ремонтите и пътното поддържане в областите Варна и Добрич

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени