Мария Илиева и Милена Славова ще зарадват Ловеч за Есенния панаир в града

На булевард "България" са отредени места за продажба на произведения на художествените занаяти

Есенен панаир в Ловеч
Есенен панаир в Ловеч Източник: Община Ловеч

От 9 до 11 септември в двора на бившата казарма ще се проведе "Есенен панаир – Ловеч 2022". Наред с останалите атракции, и тази година Община Ловеч подготвя разнообразна музикална програма. Панаирът ще бъде открит на 9 септември (петък) в 18.00 ч. от Общинския духов оркестър. След това ще се представи акустичният изпълнител от Ловеч (пиано и глас) Александър Христов, чиято изява ще започне в 19.00 ч. Гвоздеят в програмата на първата вечер ще бъде концертът на популярната певица Мария Илиева, който е с начален час 20.00 ч.

 

В събота културната програма ще предложи концерт на ловешката група "Very Wells Band" от 18.30 ч., а в 20.00 ч. за жителите и гостите на града ще пее емблематичната изпълнителка Милена Славова. В неделният ден за доброто настроение на всички ще се погрижат DJ Buckshot и DJ Slav,  които ще стартират своето шоу в 18.00 ч. Всички концерти са безплатни.  

 

От община Ловеч напомнят, че на булевард "България", в двора на Бившата казарма и на пл. "Трифон Трифонов" са отредени места за продажба на произведения на художествените занаяти от майстори занаятчии и търговци, занаятчии с демонстрации на художествените занаяти и приложни изкуства, маси за търговия, шатри за цветя, маси за търговия със захарни изделия, маси за търговия с плодове и зеленчуци, шатри с маси за консумация и атракционни обекти. Изискванията към участниците можете да откриете на сайта на община Ловеч: https://www.lovech.bg/bg/obyavi-i-saobshteniya/obyavlenie-za-organizirane-na-esenen-panair-lovech-2022-g-novo/

Още от "Ловеч"

Последни новини

Най-четени