Наградиха номинирани от Ловеч ученици

Десислава Димитрова и Константин Василев бяха наградени от областния управител на Ловеч инж. Светослав Славчев

Наградените ученици
Наградените ученици Източник: Община Ловеч

Двама ученици, отличили се през годината с постигнати значими резултати в различни национални и международни състезания, активна работа при реализиране на младежки инициативи и социално значими каузи за общината бяха наградени от областния управител  на Ловеч инж. Светослав Славчев. Предложението за номинация на младите хора е на Община Ловеч, информират от местната администрация.


Десислава Цветанова Димитрова е ученичка в 12 клас на ПЕГ "Екзарх Йосиф I". Възпитаничка е на школата към изобразително изкуство Арт-клуб "Гея" при ЦПЛР- ОДК – Ловеч. Многобройни са наградите и отличията от национални и международни конкурси през изминалите години. Десислава е сред номинираните от Фондация Димитър Бербатов "Успелите деца на България", Клуб 2018 и Клуб 2019. През 2018 г. и 2020 г. е лауреат на Фондация "Шанс за децата и природата на България" за постигнати особени успехи в областта на изобразителното изкуство. Три поредни години е стипендиант на МОН за даровити деца.


Константин Константинов Василев е ученик в 11 клас на ППМГ – Ловеч. Състезател на ССК "Стратеш Атлетик" – Ловеч и КБС "Аякс" – Троян в спортовете лека атлетика и биатлон. До момента има спечелени 45 медала от държавни първенства в спортовете – лека атлетика и биатлон. Национален състезател по лека атлетика и биатлон.

Още от "Ловеч"

Николай Нанков: Има сигнали със съмнения за корупция в АПИ - изпращаме ги до компетентните органи

С несвързани обяснения, които често си противоречаха едно на друго, инж. Ясен Йорданов призна, че има нерегламентирани и порочни практики, свързани с възлагането на ремонтите и пътното поддържане в областите Варна и Добрич

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени