Нанков: Само ние от ГЕРБ имаме капацитета да управляваме държавата така, че гражданите да виждат напредък и перспектива

Препълнената зала е знак за доверие и увереност

Николай Нанков
Николай Нанков
Благодаря ви, приятели от ГЕРБ в област Ловеч, за силната енергия на събитието вчера с нашия лидер Бойко Борисов. Препълнената зала е знак за доверие и увереност, че само ние от ГЕРБ имаме капацитета да управляваме държавата така, че гражданите да виждат напредък и перспектива. Да върнат надеждата си в утрешния ден и да планират спокойно бъдещето си. Това пише в профила си във Фейсбук водачат на листата на ГЕРБ-СДС в МИР-Ловеч Николай Нанков. 
 
"Всички видяха безвремието, което се настани през последните три години. Всички видяха разрухата и липсата на решения. Сега е моментът избирателите да вземем решение за бъдещето на България и то е с номер 22.
Гласувайте за ГЕРБ-СДС. За силна, категорична победа на ГЕРБ-СДС, която да донесе стабилност на България в сигурна Европа!
 
P.S. Снимките от препълнената зала са от събитието на ГЕРБ вчера. Снимката с празните столове е от същия ъгъл, но от 18 май - от събитието на ПП. За тях ъгълът пак може да е грешен, както Лена Бориславова обича да казва. Аз обаче от който и ъгъл да погледна, все виждам пълна зала при нас и празна - при ПП", добавя политикът.
 

Още от "Ловеч"

Нанков в Тетевен: "Промяната" се интересува само от кеш потока. А лихвите им ги плаща народът

През 2020 г. започнахме с асфалтирането от края на града в кв. Топлика, оставихме пари за магистралния водопровод и след това трябваше да се довърши пътят в рамките на града

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени