Нанков в Летница: Кабинетът "Борисов 3" в края на мандата си предостави средства за 4 мащабни проекта, които качествено подобриха средата и живота на хората в тази китна община

Време е да сменим курса и да променим промяната в посока към ГЕРБ, което значи нови възможности за развитие

Николай Нанков в Летница
Николай Нанков в Летница Източник: Facebook
Николай Нанков, водач на листата на ГЕРБ-СДС в МИР-Ловеч
Фейсбук

Честит празник, Летница! Благодаря на кмета Краси Джонев за поканата да бъда част от тържеството по повод отбелязването на 54 години от обявяването му за град. И съм щастлив, че от ГЕРБ имаме принос в развитието и обновяването на Летница. И тази вечер стана дума за направеното тук, но най-вече за това, което тепърва предстои.
 
Кабинетът "Борисов 3" в края на мандата си предостави средства за 4 мащабни проекта, които качествено подобриха средата и живота на хората в тази китна община. Днес те са завършени, а който отдавна не е идвал тук ще ахне, като види колко красиво е станало всичко. След нас обаче нищо, нищо не се е случило. Като навсякъде. Нито ремонт на пътя Летница-Горско Сливово-Севлиево-Габрово, нито на пътя Левски-Летница-Ловеч, както искаха местните. Тухла върху тухла не е сложил никой друг тук, освен довършване на започнатото по време на нашето управление. Никаква подкрепа от държавата.
 
Празник на община Летница
Празник на община Летница Източник: Facebook
Време е да сменим курса и да променим промяната в посока към ГЕРБ, което значи нови възможности за развитие. И започваме веднага, вече има споразумения за рехабилитация на улици в община Летница, за реконструкция на част от вътрешна водопроводна мрежа и изграждане на канализация, подобряване функционалността на "Център за настаняване от семеен тип". А изграждането на нов стадион с обслужваща част вече е започнало реално. Това е началото, вече е заложено в държавния бюджет благодарение на ГЕРБ, както знаете.
 
Важно е да подчертая, че няма да вдигаме данъци и ще продължим, както винаги е било по наше време, да подпомагаме бизнеса, който напълно осиротя след ГЕРБ, както споделят хората, които осигуряват работните места в срещите ни.
 
Какво още ще направим в Летница зависи и от резултата на изборите. Нашите опоненти се провалиха от алчност и тотална некадърност да управляват. Затова сега трябва да си върнем позициите с още по-висок резултат за ГЕРБ. България има нужда от нов кабинет на ГЕРБ с пълен мандат. Ще го постигнем само ако имаме мощна, категорична и много силна победа с номер 22. Вярвам, че Летница е видяла разликата между ГЕРБ и всички останали и ще направи своя разумен избор. За да имаме СТАБИЛНА БЪЛГАРИЯ В СИГУРНА ЕВРОПА. И за да пребъде Летница напред във времето!

Още от "Ловеч"

Последни новини

Най-четени