Николай Нанков: До скоро си имахме г-жа Лъжа! Сега си имаме Пинокио!

Председателят на ПГ на ГЕРБ подчерта, че цените на тока, газа, храните и всичко е в пъти по-скъпо от преди една година

Николай Нанков
Николай Нанков Източник: ПП ГЕРБ

"Ако до скоро имахме г-жа лъжа, то сега си имаме Пинокио, а той сега си е взел стол на "Дондуков"1. Тези хора превърнаха лъжата в национален спорт. Те не са промяна, а са тежка измяна. Измениха на всички – на бълг. народ, на своите архитекти дори. Използваха лъжи и манипулации, за да ни свалят, но не можаха. ГЕРБ имаше пълен 4-годишен мандат", заяви Николай Нанков в Ловеч Той беше категоричен, че правителството прави сериозни кражби в енергетиката. Тези негови думи предизвикаха присъстващите и те започнаха да викат "оставка".

 

"ГЕРБ  заяви, че ще е конструктивна опозиция. И ние сме – показвам грешките и решения. Самочувствието на управляващите ще ги доведе до обричане. Скараха се в всички – бизнеса, синдикати, транспорта, кому е нужно?", коментираха от ГЕРБ.  

"Цените трябва всеки ден да ни казват като прогнозата за времето.", коментира Делян Добрев.

 

"Колегите говориха за едната година щастие, което ни донесе промяната", започна Десислава Атанасова.

 

Тя припомни, че вчера е била прекъсната в Народното събрание и не е могла да се изкаже, а година по-рано точно тези хора, са им викали статукво. Атанасова припомни, колко ремонти е направило правителството на ГЕРБ, а сега всичко е "нула".

 

Председателят на ПГ на ГЕРБ подчерта, че цените на тока, газа, храните и всичко е в пъти по-скъпо от преди една година. Припомни ѝ, че кабинета е заложил 7 млрд. лева дълг само до актуализацията на бюджета.

 

Тя попита защо за една годна не са били доказани думите на вътрешния министър Рашков, който директно обвиняваше партията в кражби и подслушвания.

 

"Рашков пристиска политическия си опонент, като дори арестува лидер най-големия си опонент", припомни тя.

 

Народният представител Десислава Трифонова припомни, че управляващите лъжат за Gemcorp и накрая ще окрадат цялата енергетика.

 

"Излъгаха и за проверките на ДАНС. До ден днешен нямаме резултат, а Кирил Петков се скри зад парламентарната си група, когато предложихме временна комисия. Всички депутати от управляващата коалиция не желаят прозрачност. Призоваваме да сте будни, да следите, защото това е най-голямата кражба в енергетиката", призова тя.

Още от "Ловеч"

Николай Нанков: Има сигнали със съмнения за корупция в АПИ - изпращаме ги до компетентните органи

С несвързани обяснения, които често си противоречаха едно на друго, инж. Ясен Йорданов призна, че има нерегламентирани и порочни практики, свързани с възлагането на ремонтите и пътното поддържане в областите Варна и Добрич

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени