Николай Нанков: ГЕРБ-СДС ще спечелим! Хората изстрадаха провала на "Промяната"

Хората изстрадаха провала на "Промяната". На "вносните капацитети", с лустрото на харвардци, но с душата на амбулантни търговци. Шмекери. С претенции, добави той

Николай Нанков
Николай Нанков Източник: ПП ГЕРБ

ГЕРБ - СДС ще спечелим! Хората изстрадаха провала на "Промяната", написа във Фейсбук водачът на листата на ГЕРБ - СДС в Ловеч Николай Нанков.

 

Ще получим доверието на хората да управляваме с опита и смирението на политици, преминали през много бури и извлекли поуки от грешките, посочи той в публикацията си.

 

"Скъпи приятели, днес закриваме петата парламентарна предизборна кампания за последните две години. И аз вярвам, че тя ще е последната – ГЕРБ-СДС ще победи и ще състави силно, стабилно и работещо правителство", написа Нанков. И посочи, че вярва в здравия разум на българските избиратели - "уморени и изплашени от задълбочаващото се чувство за безизходица и липса на перспектива, които "Промяната" донесе."

 

"Хората изстрадаха провала на "Промяната". На "вносните капацитети", с лустрото на харвардци, но с душата на амбулантни търговци. Шмекери. С претенции", добави той.

 

И продължи:
"Промяната" не донесе нищо добро – нито животът стана по-лесен, нито външните фактори са отговорни за високата инфлация и задаващото се финансово цунами.
Цялата отговорност е на "Продължаваме промяната” и аз съм убеден, че те ще я понесат на 2 април. Няма да са първи, както опитват да зомбират всички от телевизионния екран. Не!
ГЕРБ-СДС не просто ще спечелим тези избори! Ние ще бъдем избрани от хората! Ние ще получим отново тяхното доверие да управляваме.
С капацитета ни да предложим работещи решения за бързо справяне с проблемите.
С опита и смирението на политици, преминали през много бури и извлекли поуки от грешките.
Утре е ден за размисъл. И по ирония на съдбата – денят на лъжата и шегата.
Утре е празникът на "Продължаваме промяната". Защото не на шега те добре послъгваха през последните две години.
Добрата новина е, че след този ден идва истината! И тя е с номер 2 в бюлетината!"

 

Още от "Ловеч"

Николай Нанков: Има сигнали със съмнения за корупция в АПИ - изпращаме ги до компетентните органи

С несвързани обяснения, които често си противоречаха едно на друго, инж. Ясен Йорданов призна, че има нерегламентирани и порочни практики, свързани с възлагането на ремонтите и пътното поддържане в областите Варна и Добрич

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени