Николай Нанков: Гражданите виждат с очите си застоя, обхванал страната на всички нива, откакто ГЕРБ не управлява (ВИДЕО)

Усетиха по джоба си финансовата нестабилност, във всекидневието им вече няма сигурност и предвидимост, пише във Фейсбук водачът на листата на ГЕРБ-СДС в Ловеч

Николай Нанков, ГЕРБ
Николай Нанков, ГЕРБ Източник: Zonanews

"В лично качество винаги съм бил спокоен да гледам моите съграждани в очите, защото никога не съм ги подвеждал. Напротив - убеден съм, че честността и откритият разговор са в основата на политиката", това написа Николай Нанков от ГЕРБ в своя Фейсбук профил. 

 

"Получаваме доверието на хората от област Ловеч вече много години и сърдечно им благодарим - за нас това е не само чест, но и огромна отговорност!", написа още той. 

 

"А най-погрешният подход е да подценяваш интелекта на гражданите. Те виждат с очите си застоя, обхванал страната на всички нива, откакто ГЕРБ не управлява. Усетиха по джоба си финансовата нестабилност, във всекидневието им вече няма сигурност и предвидимост. Вярвам на хората, вярвам в тяхната мъдрост и правилна преценка. Знам, че на 2 април те ще подкрепят кандидатите от листата на ГЕРБ–СДС. И ще победим! Защото е важно за България, важно е за всеки български гражданин!", пише още депутатът от ГЕРБ. 

 

Още от "Ловеч"

Николай Нанков: Има сигнали със съмнения за корупция в АПИ - изпращаме ги до компетентните органи

С несвързани обяснения, които често си противоречаха едно на друго, инж. Ясен Йорданов призна, че има нерегламентирани и порочни практики, свързани с възлагането на ремонтите и пътното поддържане в областите Варна и Добрич

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени