Николай Нанков в Ловешко: Хората знаят, че можем да променим региона и го правим

Младен Маринов, който е земляк на хората тук, беше много развълнуван от срещата с роднини и приятели, пише Нанков

Николай Нанков в Ловешко
Николай Нанков в Ловешко Източник: ПП ГЕРБ

"Благодаря на хората в Ябланица, които дойдоха да се видим и поговорим вчера следобед. При тях бяхме с техния човек, както те го определиха, Младен Маринов и кандидатите от листата ни на Коалиция ГЕРБ-СДС. И тук, както и на много места, ВиК инфраструктурата бе темата, която интересуваше жителите". Това написа във Фейсбук-страницата си днес зам.-регионалният министър Николай Нанков, който е водач на листата на коалиция ГЕРБ-СДС за област Ловеч. Той съобщи и "добрата новина" - заедно с кмета Найден Найденов работят "много последователно за ВиК инфраструктурата в региона".

 

Николай Нанков в Ловешко

И дава примери какво ще се изгради за в бъдеще:

  • в с. Малък извор с първи и втори етап ще се изгради водохващане и водопроводна мрежа;
  • в кв. Шумака ще подменим канализацията
  • в селата Батулци и Орешене също ще подменим старата водопреносна мрежа;
  • в Златна Панега ще изградим водохващане от водоизточник и ще подменим остарелите ВиК тръби, за да получават хората чиста вода и да няма честите аварии. Освен това там сме предвидили и ремонт на три улици.

Поговорихме си за политиката по доходите и социалните мерки, които сме предвидили в управленската си програма, пише Нанков. И добавя: "Хората в Ябланица нямаха нужда от убеждаване – те знаят, че номер 28 в бюлетината е за хората, които могат да променят града и общината им и го правим". Вчера Нанков бе и в Тетевенското село Голям извор заедно с кандидат-депутати от листата на ГЕРБ-СДС за област Ловеч. Младен Маринов, който е земляк на хората тук, беше много развълнуван от срещата с роднини и приятели, пише Нанков.

 

Николай Нанков в Ловешко``

"Няма да е добре за държавата и за хората, ако след 4 април към здравната и следващата я икономическа криза се добави и политическа заради невъзможност да бъде съставено работещо правителство. Ще предотвратим подобно развитие, само ако последваме призива на кмета на Голям извор Илиян Маринов и в неделя гласуваме с №28 в изборната бюлетина. Това казах днес на жителите на прекрасното тетевенско село Голям извор", пише Нанков.

 

Младен Маринов-3

В разговорите си с избиратели Младен Маринов подчертал, че "премиерът Бойко Борисов изключително много държи на сигурността за хората и в най-малките населени места". И в това село, както и в много други пандемията раздвижи пазара и много хора търсят имоти тук. "Затова и подчертахме - много важно е да се запази спокойствието. Младен Маринов специално пожела селото да остане сплотено и задружно, чисто, без престъпност и с добра инфраструктура", завършва поста си Нанков.

Няма да е добре за държавата и за хората, ако след 4 април към здравната и следващата я икономическа криза се добави и...

Публикувахте от Николай Нанков в Сряда, 31 март 2021 г.

Още от "Ловеч"

Николай Нанков: Има сигнали със съмнения за корупция в АПИ - изпращаме ги до компетентните органи

С несвързани обяснения, които често си противоречаха едно на друго, инж. Ясен Йорданов призна, че има нерегламентирани и порочни практики, свързани с възлагането на ремонтите и пътното поддържане в областите Варна и Добрич

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени