Николай Нанков: Заводът за електромобили в Ловеч е поредната партенка на ПП

Вместо завод, построиха фотоволтаици. Поредната шарлатания на тия презокеански измамници, добавя водачът на листата на ГЕРБ-СДС в Ловеч

Николай Нанков
Николай Нанков Източник: ПП ГЕРБ

"Освен завършването на важната инфраструктура - и "Хемус", и пътища, и ВиК, днес поех важен ангажимент към избирателите от област Ловеч - да бъде привлечен голям инвеститор, който да осигури работни места с високи доходи за местните. Стотици симпатизанти от всички общини в областта се стекоха на срещата ни днес с лидера на #ГЕРБ Boyko Borissov. Горд съм и съм благодарен, че животът ме срещна с всички наши съмишленици от целия регион, които препълниха залата. Горд съм и съм благодарен, че познавам лично всеки един от тях и че сме заедно. Отношенията ни се крепят на нещо безценно - доверието. Убеден съм, че на 2 април с вота си гражданите ще покажат негативното си отношение към мошениците от ПП, които засилиха страната по пътя на безвремието и упадъка". Това написа в профила си във Фейсбук водачът на листата на ГЕРБ-СДС Николай Нанков.

 

"Хората в региона виждат, че така очакваната от тях #автомагистрала "Хемус" си стои, както я оставихме ние преди 2 години. От тогава са направени едва 55 метра. ПП обещават да я довършват - мислят, че хората не помнят, че те я спряха. Щели да въвеждат #германски #норми за 3проектиране - ама ние ги въведохме 2018 година с мой подпис. Щели да увеличават гаранционните срокове в строителството - ама ние ги въведохме 2019 г. Шарлатани И партенката на ПП със #завода за #електромобили в #Ловеч не е забравена - така си стои празно поле".

 

"Вместо завод, построиха фотоволтаици. Поредната шарлатания на тия презокеански измамници. И историята с #язовира на Пазар дере не е забравена - източиха го за два дни, за да може Кирил Петков да ходи да се снима и да лъже безобразно", допълни той.

 

"Длъжни сме след тези избори да направим кабинет - за доброто на #България и гражданите. Категоричен съм, че до месец след съставянето на стабилно управление и избора на нормален регионален министър, ще #рестартираме #градежа на "Хемус", при спазване на всички нормативни изисквания. Защото ПП се бият в гърдите, че има как. Ама не знаят как. Е, ние знаем. Гласувайте на 2 април с номер 2 в бюлетината!", завършва бившият регионален министър.

 

Още от "Ловеч"

Николай Нанков: Има сигнали със съмнения за корупция в АПИ - изпращаме ги до компетентните органи

С несвързани обяснения, които често си противоречаха едно на друго, инж. Ясен Йорданов призна, че има нерегламентирани и порочни практики, свързани с възлагането на ремонтите и пътното поддържане в областите Варна и Добрич

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени