Обновиха зоните за игра в две детски ясли в Ловеч

През последните две години се запазва тенденцията за увеличаване на броя на децата в яслите

Община Ловеч закупи общо шест нови детски съоръжения
Община Ловеч закупи общо шест нови детски съоръжения Източник: Община Ловеч

През лятото на 2021 г. са обновени дворните пространства на две детски ясли в Ловеч. За целта, Община Ловеч закупи общо шест нови детски съоръжения за децата от Детска ясла № 3 "Мечо Пух" и Детска ясла № 5 "Патиланци". Средствата възлизат на 7 476.00 лв, информират от местната администрация. В Детска ясла "Мечо Пух" са доставени и монтирани: къщичка с пейки и кула с пързалка. В Детска ясла "Патиланци" са доставени и монтирани четири комбинирани детски съоръжения: пързалка с тунел "Китовете", пързалка "Хамелеон, "Локомотив" и "Магазинче за закуски".


Съоръженията са съобразени с възрастта на децата, обезопасени са, като настилката около тях е трева. Монтирани са съгласно изискванията за безопасна експлоатация.


През последните две години се запазва тенденцията за увеличаване на броя на децата в яслите. Трите детски ясли в града работят при пълен капацитет, като към 01 септември 2021 г. са записани общо 221 деца.

Още от "Ловеч"

Николай Нанков: Има сигнали със съмнения за корупция в АПИ - изпращаме ги до компетентните органи

С несвързани обяснения, които често си противоречаха едно на друго, инж. Ясен Йорданов призна, че има нерегламентирани и порочни практики, свързани с възлагането на ремонтите и пътното поддържане в областите Варна и Добрич

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени