Обсъждат публично бюджетът на Ловеч

Публичното обсъждане ще се проведе на 30.03.2022 година (сряда) от 17.00 часа в заседателната зала на Общински съвет - Ловеч

Община Ловеч
Община Ловеч Източник: Община Ловеч
Кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова отправя покана до жителите на общината, до представителите на бизнеса, неправителствения сектор и средствата за масово осведомяване да вземат участие в публично обсъждане на проекта за бюджет на Община Ловеч за 2022 година. Това съобщават от пресцентъра на общинската администрация.
 
Публичното обсъждане ще се проведе на 30.03.2022 година (сряда) от 17.00 часа в заседателната зала на Общински съвет - Ловеч.
 
Мнения и предложения може да се подават до 30.03.2022 г. в деловодството на Община Ловеч, на електронен адрес obshtina@lovech.bg  или да се представят лично по време на обсъждането.
 
Поканата за публично обсъждане на проекта за бюджет е на основание чл. 84 ал.6 от Закона за публичните финанси и чл.29 ал.6 от Наредбата за условията и реда за съставяне на бюджетната прогноза за местни дейности за следващите три години, за съставяне, приемане, изпълнение и отчитане на бюджета на община Ловеч.

Още от "Ловеч"

Николай Нанков: Има сигнали със съмнения за корупция в АПИ - изпращаме ги до компетентните органи

С несвързани обяснения, които често си противоречаха едно на друго, инж. Ясен Йорданов призна, че има нерегламентирани и порочни практики, свързани с възлагането на ремонтите и пътното поддържане в областите Варна и Добрич

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени