Община Ловеч организира "Дни на българското кино"

Ще има безплатни прожекции на три нови филма

Община Ловеч организира Дни на българското кино на открито
Община Ловеч организира Дни на българското кино на открито Източник: Община Ловеч

Община Ловеч организира "Дни на българското кино на открито" с безплатни прожекции на три нови филма. Те ще се състоят на 22, 23 и 24 август 2023 г. от 21:00 ч. на площад "Тодор Кирков" в кв. "Вароша".

 

Първият филм на 22 август, вторник, е "Завръщане – 2". Това е романтична комедия на режисьора Ники Илиев. В ролите: Александър Кадиев, Ники Илиев, Башар Рахал, Орлин Павлов, Бойко Кръстанов, Евелин Костова, Райна Караянева, Диляна Попова, Клоуи Рахал и др.

 

На 23 август, сряда, е филмът "Като за последно", комедия на режисьора Ивайло Пенчев. В ролите: Васил Банов, Мария Бакалова, Филип Аврамов, Антон Радичев, Малин Кръстев, Герасим Георгиев - Геро, Станимир Гъмов, Китодар Тодоров и др.

 

На 24 август, четвъртък, е прожекцията на "Опърничавите", приключенска романтика на Георги Костов. В ролите: Анастасия Левордашка, Симеон Лютаков, Станислав Яневски, Диона и др.

Още от "Ловеч"

Николай Нанков: Има сигнали със съмнения за корупция в АПИ - изпращаме ги до компетентните органи

С несвързани обяснения, които често си противоречаха едно на друго, инж. Ясен Йорданов призна, че има нерегламентирани и порочни практики, свързани с възлагането на ремонтите и пътното поддържане в областите Варна и Добрич

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени