Община Ловеч търси 45 лични асистенти

Чрез новата социална услуга на общината ще се предоставя подкрепа на 163 нуждаещи се, съобщава БНР

Община Ловеч търси 45 лични асистенти
Община Ловеч търси 45 лични асистенти Източник: Zonanews

Община Ловеч търси да назначи 45 лични асистенти, които ще извършват почасова подкрепа в домашна среда на деца и лица с трайни увреждания и на хора в  надтрудоспособна възраст, които нямат възможност да се самообслужват. Чрез новата социална услуга на общината ще се предоставя подкрепа на 163 нуждаещи се. Един асистент ще обслужва средно трима потребители, при 8 - часов работен ден.


Обявените в Бюрото по труда свободни работни места в общината са 125. От тях 15 са за длъжността машинен оператор, обувно производство, десет са за машинен оператор, шиене. Търсят се също техници, механици, пакетировачи и технолози.


Фирмите се нуждаят още от началници смяна, заместник-директори, технически директори, ръководители на направления и главни технолози в преработващата промишленост, което показва, че на пазара на труда има немалко възможности за професионална реализация.

Още от "Ловеч"

Николай Нанков: Има сигнали със съмнения за корупция в АПИ - изпращаме ги до компетентните органи

С несвързани обяснения, които често си противоречаха едно на друго, инж. Ясен Йорданов призна, че има нерегламентирани и порочни практики, свързани с възлагането на ремонтите и пътното поддържане в областите Варна и Добрич

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени