Отличиха Тетевен сред 10-те най-успешни туристически центрове в страната

На срещата бе показан и новият двуезичен брой на списание "Дестинация" България", в който е представена и Община Тетевен

Кметът на града - д-р Мадлена Бояджиева
Кметът на града - д-р Мадлена Бояджиева Източник: Община Тетевен

В Зала 1 на Централен военен клуб - София, се проведе организираната от списание Дестинация България - годишна среща на туристическия бранш за обмяна на добри практики. На събитието бяха отличени и туристически центрове в страната, а техни представители и кметове на общини представиха своя туристически продукт и готовността им да посрещнат летния туристически сезон, съобщават от общинската администрация.


ТИЦ - Тетевен бе отличен сред 10-те най-успешни центрове в България и получи грамота за "Успешно популяризиране на туризма в общината". Отличието получи кметът на града - д-р Мадлена Бояджиева, която представи забележителностите и възможностите за туризъм в община Тетевен и отправи покана към всички да посетят региона.


Събитието бе подкрепено от Министерство на туризма на Република България. Сред присъстващите бяха г-жа Даниела Стоева, заместник-министър на туризма, д-р Полина Карастоянова – изпълнителен директор на Сдружение Национален борд по туризъм, г-н Димитър Маргаритов – председател на КЗП, доц. Йордан Йорданов, г-н Константин Занков, кметове на общини, представители на туристическия бранш, гости.


На срещата бе показан и новият двуезичен брой на списание "Дестинация" България", в който е представена и Община Тетевен. Изданието се разпространява в страната и на международни туристически борси, на които участва България през 2021 г. Организаторите бяха разположили и информационен щанд, където бяха изложени рекламни материали на Община Тетевен.

Още от "Ловеч"

Николай Нанков: Има сигнали със съмнения за корупция в АПИ - изпращаме ги до компетентните органи

С несвързани обяснения, които често си противоречаха едно на друго, инж. Ясен Йорданов призна, че има нерегламентирани и порочни практики, свързани с възлагането на ремонтите и пътното поддържане в областите Варна и Добрич

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени