Поздравление на кмета на Ловеч и на председателя на Общинския съвет за празника на Ловеч 11 май

Корнелия Маринова и Петър Цолов пожелаха да има перспектива пред бизнеса, което ще  повиши стандарта на живот

Кметът на Ловеч Корнелия Маринова
Кметът на Ловеч Корнелия Маринова Източник: Община Ловеч

Уважаеми съграждани,

В Деня на светите братя Кирил и Методий – 11 май, в Деня на празника на Ловеч, благодарим на всички трудолюбиви хора за това, което сме постигнали за нашия град.  С усилията на всички активни, работливи и амбициозни граждани ние превръщаме Ловеч в един чист, подреден, светъл, слънчев, позитивен град.  Благодарим на кметовете на населените места, на администрацията, на нашите партньори от бизнеса, от побратимените градове.

 

Горди сме, че независимо от политическите пристрастия, никога в общината не сме допускали език на омраза и нямаме разделение по важните теми. Гордост буди  и факта, че не само запазихме всички културни институции, но ги и увеличаваме. Имаме пет читалища само в града, професионален театър, страхотен духов оркестър. Успешно развиваме своите традиции, много млади хора участват в този процес. Мисля, че даваме добър пример за предприемчивост, интелект и стил.

 

И най-важното  - има перспектива пред бизнеса, което ще  повиши стандарта на живот.  Ще се откриват  нови работни места, всяка година по статистика работната заплата се увеличава. Вярваме, че този възходящ тренд ще продължи.

На всички пожелаваме здраве, свобода и благополучие!

 

ЧЕСТИТ 11 МАЙ!

Корнелия Маринова, кмет на Община Ловеч                           

Петър Цолов,  председател на Общински съвет –Ловеч                

Още от "Ловеч"

Николай Нанков: Има сигнали със съмнения за корупция в АПИ - изпращаме ги до компетентните органи

С несвързани обяснения, които често си противоречаха едно на друго, инж. Ясен Йорданов призна, че има нерегламентирани и порочни практики, свързани с възлагането на ремонтите и пътното поддържане в областите Варна и Добрич

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени