Президентът на наш волейболен клуб и двама играчи са загиналите на пътя Плевен - Ловеч

Още един волейболист на плевенския клуб е в закаран в болница в тежко състояние

Стефка Великова
Стефка Великова Източник: Bgvolleyball

Президентът и основен треньор на волейболния клуб "Олимпиец" (Плевен) Стефка Великова и двама състезатели са загиналите при тежката катастрофа на пътя за Ловеч, където е трябвало да се играе мачът с местния "Осъм" от А НВГ. Още един волейболист на плевенския клуб е в закаран в болница в тежко състояние, съобщава bgvolleyball.com.

 

Според информацията на полицията колата е управлявана от мъж. На мократа настилка возилото е поднесло, ударило се е в дърво, след което е изхвърчало на пътя и се блъска в друга кола, която идва в насрещното движение. Именно този сблъсък е довел до трагичния инцидент.

 

Президентът на наш волейболен клуб и двама играчи са загиналите на пътя Плевен - Ловеч
Президентът на наш волейболен клуб и двама играчи са загиналите на пътя Плевен - Ловеч Източник: Facebook

Сблъсъкът се е случил на пътя Ловеч – Плевен преди разклона за село Слатина. Пътят е затворен и се преминава през обходен маршрут през селата Горан и Слатина. Сигналът за инцидента е получен в 15,45 часа.

 

Образувано е досъдебно производство и предстои изясняване на причините за инцидента. Федерацията по волейбол обяви тридневен траур. Всички мачове ще започнат с минута мълчание. Загубата удари и баскетбола ни. Стефка Великова е съпруга на известния треньор Дарин Великов и майка на капитана на "Левски" и бивш национал Асен Великов.

Още от "Ловеч"

Николай Нанков: Има сигнали със съмнения за корупция в АПИ - изпращаме ги до компетентните органи

С несвързани обяснения, които често си противоречаха едно на друго, инж. Ясен Йорданов призна, че има нерегламентирани и порочни практики, свързани с възлагането на ремонтите и пътното поддържане в областите Варна и Добрич

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени