Публичното обсъждане на проекта за бюджет на община Ловеч за 2023 г. ще се състои на 28 август

Мнения и предложения може да се подават до 28.08.2023 г. в деловодството на Община Ловеч, на електронен адрес obshtina@lovech.bg  или да ги представите лично по време на обсъждането

Община Ловеч
Община Ловеч Източник: Община Ловеч

Кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова отправя покана за участие в публично обсъждане на проекта за бюджет на Община Ловеч за 2023 година, съобщиха от общинския пресцентър. Обсъждането ще се състои на  28.08.2023 година /понеделник/ от 17.00 часа в заседателната зала на Общински съвет Ловеч.

 

Поканени са жителите на общината, представителите на бизнеса, неправителствения сектор и средствата за масово осведомяване. Поканата е на основание чл. 84 ал.6 от Закона за публичните финанси и чл. 29 ал. 6 от Наредбата за условията и реда за съставяне на бюджетната прогноза за местни дейности за следващите три години, за съставяне, приемане, изпълнение и отчитане на бюджета на община Ловеч.

 

Мнения и предложения може да се подават до 28.08.2023 г. в деловодството на Община Ловеч, на електронен адрес obshtina@lovech.bg  или да ги представите лично по време на обсъждането.

Още от "Ловеч"

Николай Нанков: Има сигнали със съмнения за корупция в АПИ - изпращаме ги до компетентните органи

С несвързани обяснения, които често си противоречаха едно на друго, инж. Ясен Йорданов призна, че има нерегламентирани и порочни практики, свързани с възлагането на ремонтите и пътното поддържане в областите Варна и Добрич

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени