В Ловеч се проведе акция "Да пазим децата на пътя"

Активни участници в акцията бяха ученици СУ "Тодор Кирков" с професионално направление "Сигурност", и Детска полицейска академия

Акция "Деца на пътя" в Ловеч
Акция "Деца на пътя" в Ловеч Източник: Община Ловеч

Днес, 24-ти юни, в Ловеч се проведе "Акция пътна безопасност" ,  организирана съвместно от РУ- Ловеч и Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните /МКБППМН/ към Община Ловеч. Целта на кампанията е свързана с началото на лятната ваканция и идеята е да се популяризира стратегията за това как децата да са в безопасност на пътя, съобщават от местната администрация.


Активни участници в акцията бяха ученици СУ "Тодор Кирков" с професионално направление "Сигурност", и Детска полицейска академия.

 


На две места в града с натоварено движение учениците, подпомогнати от полицейските служители, раздаваха брошури на водачите на моторни превозни средства. Съдържанието им насочва вниманието  в посока превантивни мерки спрямо децата - "Да пазим децата на пътя!" Внимавай, всяко дете на пътя може да е твоето!".

 

Още от "Ловеч"

Николай Нанков: Има сигнали със съмнения за корупция в АПИ - изпращаме ги до компетентните органи

С несвързани обяснения, които често си противоречаха едно на друго, инж. Ясен Йорданов призна, че има нерегламентирани и порочни практики, свързани с възлагането на ремонтите и пътното поддържане в областите Варна и Добрич

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени