В Ловеч се проведе фестивалът "Танцувай и мечтай"

Състезанието продължи над осем часа с общо над 300 деца и възрастни и 104 изпълнения

В Ловеч се проведе фестивалът "Танцувай и мечтай"
В Ловеч се проведе фестивалът "Танцувай и мечтай" Източник: Община Ловеч

В Ловеч на 23 април 2023 г. в Спортната зала  с голям успех се проведе Танцовият фестивал "Тайнцувай и мечтай". Откриването направиха Кристиан Костов, артистичен директор на фестивала, и Мариета Славчева, изпълнителен директор на фестивала.

 

Участниците и организаторите бяха поздравени за хубавата инициатива от кмета на Община Ловеч Корнелия Маринова. "Танцът е феерия, красота, мечтание, емоция и мечта. Пожелавам ви  смело да мечтаете и да сбъдвате мечтите си", обърна се към аудиторията кметът на Ловеч.

 

Кметът Корнелия Маринова
Кметът Корнелия Маринова Източник: Община Ловеч

Участници имаше от девет  области - Видин, Велико Търново, Кюстендил, Плевен, Ст. Загора, София, Троян, Хасково и Ловеч. Състезанието продължи над осем часа с общо над 300 деца и възрастни и 104 изпълнения.

 

Танцьорите бяха разделени в шест възрастови групи, оценявани от жури в състав Милена Налбантова, Илиан Недялков, Драгомир Йорданов и Росен Божилов. Организатори са НЧ "Бяла Анаста 2016" и Модна къща "Перлита" с подкрепата на Община Ловеч.

Още от "Ловеч"

Николай Нанков: Има сигнали със съмнения за корупция в АПИ - изпращаме ги до компетентните органи

С несвързани обяснения, които често си противоречаха едно на друго, инж. Ясен Йорданов призна, че има нерегламентирани и порочни практики, свързани с възлагането на ремонтите и пътното поддържане в областите Варна и Добрич

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени